Hogyan lehet tartósan eltüntetni az orrszőrt?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba aki pedig belém szerelmes, és szebb szeretnék lenni.2012. jan. 4. 17:19
1/7 anonim válasza:
vannak ilyen fül-orr szőrnyírók, de olcsóbb, ha szemöldökcsipesszel húzgálod ki.
2/7 anonim válasza:
Ha lány vagy ne orrszőrnyírózz, a csipesz egyébként is tartósabb. Ami az elején van kihúzod, nem jó érzés, de jó ideig nem fog zavarni.
3/7 anonim válasza:
A rossmanban és a Lidl-ben 1500-2000 forintért tudsz venni orr-fül szőrzet vágót.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :D
2012. jan. 5. 17:17
5/7 anonim válasza:
Az elsőket kihúzhatod, de a többit hagyd békén, fontos szerepe van a fertőzések távol tartásában.
6/7 anonim válasza:
Csipesszel? Egyenként: Egyet megpróbáltam kihúzni, bekönnyeztem tőle, nagyon fájt (nem én vagyok a puhány, lábamat-hónaljamat epilálom epilátorral), de ez nagyon fájt, meg nincs is hely merre megrántani a csipeszt Oo
7/7 anonim válasza:
Nem orrszőröd tesz széppé vagy csúnyává. Hagyni kell ahogy van, mert az szűri meg a nagyobb porszemcséket. Minél sűrűbb annál többet. Ha nagyon hosszú, akkor csak annyit kell belőle levágni, hogy ne lógjon ki az orrodból.De nem hiszem hogy ki fog lógni, a lányoknál ez nem jellemző. Nem fogja senki azt nézni, hogy hogy néz ki az orrlyukad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!