PArfüm vagy dezodor? Tegnap vettem egy csokis axeot és befújtam magam vele de az illata nem érződik annyira?
viszont aztán befújtam a ruhám este apám ilyen parfümjével: [link]
és most másnap délután is bőven érezni lehet(pedig alig fújtam rá)
szerintetek többet kéne fújnom az axeból magamra vagy megérné ez a parfüm(apám mondta hogy nem adja kölcsön)
viszont az árát kicsit sokallom( mondjuk ha nem kérek hozzá ilyen díszdobozt fémből hanem csak simán a parfüm azt úgy lehet venni?
parfüm intenzívebb az illata. bemész a müllerben egy csomó közül tudsz választani.A 3000-40.000 -ig vagy több
a csokis axe-val kapcsolatosan meg pl a barátom pólóját megfogta úgyhogy nem nagy szám
Nem értem a kérdést.
Izzadásgátlót szeretnél vagy finom illatot?
Izzadásgátlónak az Axe egyenesen sz@r, de még az illata sem marad meg sokáig.
Illatnak meg ruházz be egy parfümre, kevesebb kell belőle, így takarékosabb is.
16 éves vagyok
köszönöm a válaszokat és pontosítom hogy azt szeretném hogy finom illatom legyen
ez a tonio lamborgini nagyon tetszett az illata de nem értem miért ilyen drága? a díszdoboz miatt?
köszi a válaszokat
amúgy még annyi lenne a kérdésem hogy hol lehet kipróbálni a parfümöket? mert azt olvastam hogy úgy az igazi ha ráfújsz a kezedre és úgy nézed meg hogy illik e hozzád mert ilyenkor a bőr mirigyeivel összekeveredik?
csak mert illatmintákat láttam de olyat hogy a kezedre is fújhass olyat nem
(közelben vagy tesco vagy dm lehetőség van parfümöt venni)
valamint egy 50ml es addag naggyából meddig tart ki(pár hónap?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!