Honnan lehet megállapítani, hogy egy dezodor alkohol nélküli és púdert tartalmaz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Régen (férfi) Rexona dezodort használtam, de mostanában nem találok olyant, amit szeretnék. Olyan dezodort használtam, ami fújáskor nem amolyan állati hideg volt, hanem normál hőmérsékletű és púdert is szórt.
A napokban körbenéztem, és olyant is találtam, amire az volt ráírva, hogy 0% ALCOHOL, de az sem az volt, amit kerestem, mert az is a hagyományos dezodor volt.
Kérdés: Hogyan tudom megállapítani egy dezodorról, hogy púderes, nem pedig a hagyományos?
Köszönöm válaszaitokat.
2011. nov. 24. 09:18
1/2 anonim válasza:
Szia!Általában rá van írva valahova.Vagy kérdezz meg egy eladót ő biztos tud ebben segíteni!!!A legtöbb már alkohol nélküli.Az én bőröm nem bírja az alkoholosat,de púderesről még nem igazán hallottam.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Csak neetni tudok, mert se a Tescoban, se a DM-ben, se más helyen nem tudták megmondani, hogy melyik a púderes. Amúgy elég sok púderes van már. Csak a legtöbb helyen nem nézik jó szemmel, ha fújkodod a még ki nem fizetett termékeket (vagyis teszteled).
2011. nov. 24. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!