Hamis parfümöt vásároltam (parfümexpress.hu)?
A minap rendeltem egy Elizabeth Arden 5th Avenue 125 ml-es tesztert a Parfümexpress.hu-ról. Az áru átvátelét követően feltünt, hogy a teszter egy teljesen fehér dobozban érkezett, melyen felirat egyáltalán nem szerepelt (úgy hiszem ,hogy a teszter illatok esetén is szerepel a parfüm neve, gyártó, gyártási hely, vonalkód stb a fehér dobozon). Ráadásul a doboz alján sem volt feltüntetve sorszám, tehát nem volt mit összehasonlítani az üveg alján található kóddal sem. Továbbá azt vettem észre, hogy az üvegen található matrica kissé ferdén lett felragasztva.
Furcsállom a dolgot, hiszen eddig szinte kizárólag pozitív értékeléseket olvastam a Parfümexpress-el kapcsolatban, azonban nem lepődnék meg, ha az én parfümöm hamisnak bizonyulna.
Jaja, a teszter pont attól teszter, h nincs csini doboza.
"A teszter klasszikus parfüm, melyet a hagyományos parfümériákban használnak ahhoz, hogy a vásárlók kipróbálhassák az illatokat. A teszter egyszerű fehér vagy barna kartondobozban van, vagy akár doboz nélkül is előfordulhat. Egyes gyártó nem látja el a terméket kupakkal. Amivel viszont nem tér el a klasszikus kiszereléstől az az összetevő. A klasszikus parfüm és a teszter összetevőiben mindig megegyezik.
A teszter vásárlást akkor ajánljuk, ha nem ragaszkodik a szép csomagoláshoz, és nem okoz gondot a kupak hiánya. Ezért alkalmas ez a kiszerelés saját használatra. Amennyiben ajándéknak szánja a terméket, inkább a klasszikus kiszerelést javasoljuk."
Az én teszter parfümöm más márkájú,ennek olyan a dizájnja,hogy egy műanyag tokja van,és arra van csak ráírva a parfüm márkája...
Szerintem az illat alapján lehet rájönni, hogy hamis-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!