Fiúk, lányok! Szerintetek mennyit kéne híznom?
elvileg az ideális súlyodat úgy kaphatod meg, ha a magasságod számértékéből kivonsz 110-et. így neked elvileg az 53kg lenne az ideális, de ahogyan érzed. gondolom soványnak érzed magad, ha feltetted ezt a kérdést.
vmilyen sportot javasolnék, a tömeged is növekedne, kicsit formásabb is lehetnél. remélem segítettem :)
Annyit, hogy jól érezd magad. Nekem nem jönnek be sem a túl sovány, sem pedig a túl kövér csajok. Szerintem egy 10kiló még belefér, de ha ez nem csak felesleg, az sem baj. Járj el kocogni, meg ilyesmi, miközben többet eszel...
"-Csonttal csak a kutya játszik!
-Hájjal meg csak a hentes."
;)
én pont 45 kg vagyok 162 cm magas(még növésben persze) szerintem nem kell híznod ha nem vagy csont sovány. nekem volt olyan amikor vagy 7 kgot szedtem fel egy nyár alatt tavaly és azóta 45 vagyok és elég vékony. azóta egy grammot sem híztam de nem is mondják hogy sovány vagyok. ha neked sem mondtak ilyet akkor ne fáraszd magad azzal hogy hízz.más meg azzal szenved hogy leadjon :) de ha nagyon hízni akarsz akkor olyan 4-5-6 kg-ot max. mert úgy kb 50 kg lennél és az még nem lenne olyan vészes de ne többet mert akkor meg lenne egy kis úszógumid ami nem lenne túl jó.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!