A kozmetikusnak ha megmutatom milyen szemöldököt csináljon, szedjen, akkor azt megcsinálja vagy szorosan ragazkodik az arcformához illőhöz?
Figyelt kérdés
Beszeretném festetni a szemöldököm, és kiszedetni. Sötétbarna a hajam (N2), és feketére festi majd be vagy barnára?? Szép, vékony, íves szemöldök minden vágyam...2012. jan. 25. 12:55
1/3 anonim válasza:
Ha szorosan ragaszkodsz hozzá sztem megcsinálja, persze csak akkor ha ki lehet hoznia tiédből...
2/3 anonim válasza:
Ez kozmetikustól függ szerintem ha azt mondod neki hogy barnára akkor arra ha azt mondod neki feketére akkor arra fogja csinálni de biztos megmondja hogy melyik állna jobban :)
3/3 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok, és általában megcsinálom, amit kérnek, ha kihozható a szemöldökből. És a festést is olyanra csinálom, amilyet a vendég szeretne... Egy fóbiám van, ha szőkék kérnek fekete szemöldököt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!