Lányok, tetszik nektek Vörös Zoltán, vagy túl sok?
2012. jan. 25. 10:20
11/14 A kérdező kommentje:
előző akkor olyan 65-70kg lenne :D
2012. jan. 26. 12:30
12/14 anonim válasza:
elképzelem ahogy megölel vagy ilyesmi, és összeroppanok. nem egy férfi ölelését érezném, hanem egy nagy furcsa dolgot a testem körül. nem tudom mire vélni ezt a dolgot, mármint számomra teljesen felfoghatatlan hogy miért teszi ezt valaki a testével. persze az övé, azt csinál vele amit akar, csak én nem tudom elképzelni hogy belenézek a tükörbe és..
13/14 A kérdező kommentje:
és mi?
2012. jan. 26. 17:14
14/14 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik ha valaki ki van gyúrva. :D Persze most ne olyan képeket nézzünk a Zoliról ami versenyen készült, mert ilyenkor minél jobban próbálnak kiszáradni hogy az izmok tökéletesen mutassanak. Off season-ban készült képeket nézzetek. ;) Ő és Bereczki Krisztián a kedvencem. :D 18/L
+ Ha egy ilyen csávó átölelne vagy mondjuk a Bereczki, én nem félnék,hogy összeroppant hanem biztonságban érezném magam mellette,és elhinném,hogy senki sem bánthat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!