Fiúk, bejön Toldi Zsuzsi? Lányok, mennyire irigykedtek a tökéletes testére?
Figyelt kérdés
Szerintem bomba tuti jó egy nő. Csodaszép arc, kidolgozott szép izmos test.
A legtöbb csaj csak beképzelt, pedig nincs is mire felvágnia, és a többség ha vékony is még úgy is hurkás...
2012. jan. 25. 01:35
32/39 anonim válasza:
15:46: A tesztorszteron injekcióját xDDDD
33/39 anonim válasza:
15:46
A pasijának az apja közel lakik hozzánk...Kerítést festettek.
35/39 anonim válasza:
Akinek nem tetszik az csak azért van mert férfi létére is csoffadt vékony korcs teste és nem bírná elviselni ha egy nő sportosabb és talán erősebb is nála,...szánalom
36/39 anonim válasza:
Ha nem jön be akkor szerezz magadnak egy csontbőr nőt az biztos szebb.
37/39 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön BOMBA 1 nő tökéletes mindene arca teste haja stb. ilyen nőről csak álmodni lehet, gondolkodás nélkül elvenném.
38/39 anonim válasza:
Én is edzek, de Zsuzsi egy álomkép!
Tett magáért, és ez meg is látszik :)
39/39 anonim válasza:
Egyszer megdugnám, de csak úgy hogy húzok a fejére egy zsákot.. az arca nem jön be és a hangja sem. A teste túl izmos a kox miatt... Kiss Virág viszont nem ilyen..ő sokkal jobb csaj, úgy megdugnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!