Fiúk, bejön Toldi Zsuzsi? Lányok, mennyire irigykedtek a tökéletes testére?
Szerintem bomba tuti jó egy nő. Csodaszép arc, kidolgozott szép izmos test.
A legtöbb csaj csak beképzelt, pedig nincs is mire felvágnia, és a többség ha vékony is még úgy is hurkás...
lol :D
Röhögök ezeken a kommenteken,
ja ha szerintetek ő túl izmos akkor ti még nem is láttatok testépítő nőt,mert Zsuzsi nem testépítő hanem fittnes modell,ami nem a hatalmas izomtömegről szól,inkább vékony száraz kidolgozott arányos testről,és persze a nőiességről.
Az izom mértékével nincs gond, ez valóban nem a bodybuilder kategória, ez így még tetszene.
Amitôl számomra nem nôies, az a széles válla, és az ehhez képest a keskeny csípôje... Az arányairól nem tehet senki, de nekem emiatt nem jön be.
23N
Nem nagyon tudtam, hogy ki ő, de google-ön többféle képet találtam róla. Alapvetően az arca nekem kicsit fura, de ez még nem is akkor gond.
Ezeken a képeken nekem tetszik, teljesen esztétikus, jól ki, látszik, hogy sportol, szóval teljesen ok:
Viszont itt már nembegyere. Szerintem egyáltalán nem szép, vagy vonzó mikor egy nő ennyire, vagy ennél jobban ki van gyúrva. Ez már inkább férfias: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!