Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy srácnak tud jól állni a...

Egy srácnak tud jól állni a kék vagy zöld szemszín, vagy csak a barna?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
emberfüggő. én a zöld szemű fiúkat szeretem a legjobban, valamiért, de mindenkinek más. szerintem az a fontos, hogy illjen hozzá.
2012. jan. 24. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Teljesen relatív. Amúgy én ha hallok kikötést szemszínt illetően, akkor az általában úgy hangzik, hogy kék vagy zöld.. Szóval nem barna vagy fekete...
2012. jan. 25. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
tud jól állni, persze.
2012. jan. 25. 01:25
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is a zöld szem tetszik legjobban egy pasin (:
2012. jan. 25. 06:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, én meg mindenhol azt hallom, hogy lehetőleg barna legyen. Látod, ennyire mások vagyunk? Egyébként tök mindegy a szemszín, bár érdekes módon nekem eddig csak barna szeműek tetszettek. Ja, volt egy kék is. :) De tök mindegy.
2012. jan. 25. 07:22
 6/10 anonim ***** válasza:
én elsősorban a ék szemű fiúkért vagyok oda, majd a zöld. Nálam egy barna szemű srác lehet helyes, de nem tudnék járni vele.
2012. jan. 25. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem elsősorban a kék és a barna szem tetszik fiún :).

Régebben még azt mondtam, hogy nekem sosem lesz zöld szemű barátom, erre persze hogy volt, szóval igazából tök mindegy, milyen színű a szeme, mind lehet szép.

2012. jan. 25. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyne tudna jól állni, nekem személy szerint teljesen mindegy, hogy milyen színű a szeme egy adott srácnak.. ;) Ez szerintem épp olyan hogy a fiúktól kérdezik általában lányok, hogy melyik hajszín vagy melyik ruha áll nekik jobban?:D A válasz általában TÖKMINDEGY:D:D
2012. jan. 25. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a z9ld tetszik a legjobban ( a páromé is ilyen :P)
2012. jan. 25. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszenek a kék szemű fiúk :$ persze lehet szép barna meg zöld szemű is :)
2012. jún. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!