Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Repesztös körömlakk. kell alá...

Repesztös körömlakk. kell alá festeni vmit+rá is átlátszósat? Ti hogy csinálljátok?

Figyelt kérdés
Ma vettem,s holnap akaorm kiprobállni,de félek,h nemrepeszt majd,hogy müködik el,hány rétegben kell? köszi elöreis
2012. jan. 22. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenféle képpen kell kenni alá minimum egy réteg(ez igazából a lakk minoségétol fgg) lakkot, majd miután az megszáradt, ráviszel szigorúan egy réteg repedezos lakkot. Jól jon, ha végul fedolakkal lefeded, így kevésbé kopik majd, és lesz egy szép fénye is. Amúgy milyen márkájú a lakk?
2012. jan. 22. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Ha nem raksz alá egy réteg lakkot, nem repedezik be- tapasztalat... :)
2012. jan. 22. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi,holnap kipróbállom.lovely márka.:)
2012. jan. 22. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
És ez a repesztés,hogy müködik,amit alá festek az fog látszódni?
2012. jan. 22. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Természetesen igen. Ahol repedés lesz, alatta látni fogod a már korábban felkent lakkot. Inkább olyat kenj fel először ami elüt a repedezős körömlakk színétől. Hogyha pl fekete, akkor egy sárga, piros, világos zöld, rózsaszín, vagy bármi féle virítós, világosabb lakk jól fog alatta mutatni.
2012. jan. 22. 21:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Narancssárga a repesztös.alá milyen lenne jó? feketém nincs.:(
2012. jan. 23. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nemtom én fehéret vettem egyszer de annyit értem el vele, hogy elmajszolta az alatta lévő már rég megszáradt lakkot, mert leoldotta, pedig óvatosan, nem sokszor kenegetve vékony rétegben próbáltam felvinni. Ráadásul mivel irtó gyorsan szárad és reped, ezért mire egy csíkot húztam az meg is száradt, szóval képtelenség volt a következő csíkkal nem elmaszatolni, hacsak valakinek nem agysebészeket megszégyenítő pontosságú keze van. Képtelen voltam egyenletesen felvinni. De én más márkát vettem. Lehet a tied jobb. Sok szerencsét!
2012. jan. 23. 13:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,mostfogom festeni,alá lilát tettem,mostjön majd rá ez:)
2012. jan. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!