Lányok baj ha egy fiunak rossz a foga?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 12:52
11/19 anonim válasza:
hát ja, különösen ha smárol egy csajszival....
12/19 anonim válasza:
Hát nem kicsit undorító, de úgy látszik itt valakinek a rohadó fogsor a menő, mert lelkesen húzgálja lefele a válaszokat. Hát üzenem neki, hogy egész életében a pasija rohadó fogsorát lesse..
13/19 anonim válasza:
ez nemtől független egy fiúnak ugyanúgy ápolnia kell a fogait!!!én nem szeretem a" koszos vagy csámpás mosolyt",,ha lyuk van fogban akkor azt érdemes minél hamarabb betömetni
14/19 anonim válasza:
az nagyobb baj, ha a fiú nem tud helyesen írni, kedves kérdező...
15/19 anonim válasza:
17éves vagyok. A barátomnak szó szerint rohadnak a fogai. Elsőre eléggé zavart, de már több mint másfél éve együtt vagyunk, nagyon szeretem, a rossz fogaival együtt is. Megjegyezném, a fogait leszámítva egyáltalán nem igénytelen, sem ő, sem én.
16/19 anonim válasza:
Baj. Nekem pl. nagy baj, mert nem bírnék vele együtt lenni.
Egyszerűen nem bírom megcsókolni! Nem bírom, pedig én sok mindenre képes vagyok. Márpedig ezek fontos dolgok és enélkül nincs kapcsolat - nálam.
Ha lyukas be kell tömetni, megcsináltatni. Vagy fogszabályzó. Annyira nem drága, össze lehet azt gyűjteni.
De nem tudom mégis milyen választ vártál? A fiúknak is baj ha egy lánynak rohad a szája... ha egy foga ferde már azért is sikítoznak :)))
Szépen el kell menni fogorvoshoz és megbeszélni mit lehetne tenni, mennyiből jönne ki stb. Mindenre van megoldás.
17/19 anonim válasza:
Igen. Menjen el szépen a fogorvoshoz, és csináltassa meg.
18/19 anonim válasza:
Egy pasin én először a fogait és a kezét nézem meg,ez az első szűrő! Ha ezek ápolatlanok,akkor már nem is lehet királyfi!( Arról nem is beszélve,hogy a rothadó fogak nem csak esztétikai problémát jelentenek: büdös a szája annak,akinek rossz foga van!!!)
19/19 anonim válasza:
AZ sem baj, ha nem teljesen fehér, de azért nelegyen elrohadva. Ha meg elől hiányzik a foga...akkor akármennyire kedves, valahogy...undorodnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!