Hogyan szortelenititek a labatokat?
Figyelt kérdés
A combotokat szoktatok? Ha igen, akkor meddig? A feneketekig vagy a feneketeket is?2012. jan. 21. 20:22
1/5 anonim válasza:
gyantával a combot is, fenékig, a fenekem nem szőrös, neked?
2/5 anonim válasza:
Én borotválom a teljes lábamat,tehát a lábujjaimtól a combomig mindent,és a fenekemet is.Ilyenkor télen nem szoktam,max térdig,de azt is ritkán.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem szoros a fenekem. Es nekem a combom sem szoros hatul, vagyis alig latszik, ezert csak elol szoktam epilalni. Ez furi?
Milyen gyakran csinaljatok? Irjatok kort is :D
2012. jan. 23. 17:24
4/5 anonim válasza:
2.vagyok
Nyáron minden másnap szoktam borotválni,de így is látszik,minden nap kéne.Ilyenkor,hát ritkán. 22L
5/5 anonim válasza:
első vagyok
Mivel gyorsan nő a szőröm úgy szoktam, h legyantázom térdig, majd 2 hét múlva a teljes lábat, 2 hét múlva megint csak térdig és így tovább. Remélem érthető :) Combon nem nő olyan gyorsan és nem olyan erős mint lábszáron, azért szoktam így. Nyáron meg amíg tudom kihúzom, h gyantázom, de ígyis van 2 hónap amikor borotválni kell, mert nem tudom megvárni h megnőjön a szőröm rövidnadrágban...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!