újra: Őszintén, hogy nézek ki szerintetek, mit gondoltok rólam így külsőre?
Figyelt kérdés
Főleg hölgyek válaszára figyelnék.
Pár alap:
21 éves férfi, 188cm, 75 kg, vbarna haj, kék szem.
2012. jan. 21. 00:52
11/19 CsontosLizzy válasza:
Szia!
Én emlékszem a másik kérdésedre, ott egy zsebórát tartottál a kezedben, ugye?
Ezen a képen nekem sokkal jobban tetszel, bár már múltkor is mondtam, hogy jól nézel ki.
Ez a kép egyszerű, letisztult, abszolút minimalista, semmi póz mégis ezerszer jobban átüt rajta a személyiséged, mint a régieken. Különben szerintem is fogytál, de nem ez miatt tetszik ez a kép jobban. A szemed, valamint a kulcsszó "csúfság" sok mindent elárul Rólad.
13/19 anonim válasza:
a kép alapján mondhatom, hogy ha szembe jönnél velem az utcán, és így néznél rám, megijednék tőled :D
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Baromi karakteres arcod van, nekem tetszel.
15/19 anonim válasza:
Nekem sem tetszik ez a kép, ijesztő is vagy rajta.
23 vagyok
16/19 anonim válasza:
ha csak a szemedet nézem,akkor nem hagynék kést a közeledben,miközben beszélgetünk....bocsi:)
egyébként szimpatikus vagy,intelligensnek tűnsz.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!