11/21 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak...
Hol van nagy hasa meg vastag combja????
Akkor nektek ez tetszik?
Ne hallgass rájuk kérdező!! Jó alakod van :)
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 20. 13:41
14/21 anonim válasza:
szerintem semmi extra nincs az alakodban. egy test és kész. se nem jó se nem rossz.
23/L
15/21 anonim válasza:
Szerintem tök jó az alakod! Nem nagy a hasad, sőt szerintem nagyon szexi, a combod egyáltalán meg egyáltalán nem vastag, még vastagabb is lehetne, akkor is jól néznél ki. A feneked is nagyon tetszik :D
16/21 anonim válasza:
Ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy nem jó az alakod !!! Szerintem nagyon is jó alakod van !!! Persze nem vagy topmodell alkatú, de miért is kéne annak lenni. Van mit fogni rajtad, szép feszes a bőröd. A melleddel sincs semmi baj, a kis mell is lehet nagyon szép. És ha nem vagy tökéletesen arányos ??? Na és akkor mivan... Mindenesetre én nagyon is örülnék, ha így nézhetnék ki mint te !!! Légy büszke magadra, nagyon csinos alakod van :) 18L
17/21 anonim válasza:
Dagadt vagy vagyis nagy a hasad és nincs melled sem vastag a lábad ááá szar az alakod ! Főleg hogy még fiatal is vagy . Amúgy mekkora gáz már hogy így teszel fel képeket és ha valaki megismer akkor mi lesz ?
18/21 anonim válasza:
Nekem is ilyen az alakom, csak nagyobb mellekkel.
Elárulod a méreteidet?:-) (mell, derék, csípő...)
19/21 anonim válasza:
teljesen jó. nem kimagaslóan dögös, de vonzó, nőies
20/21 anonim válasza:
jó alakod van :) nem tudom, mit vártak azok, akik azt írják, hogy milyen szar, fotosoppkirálynőt? ez egy teljesen átlagos alak, semmi gond nincsen vele. a sport mindenkinek jót tesz, biztos rajtad is feszesítene egy kicsit, de ne szégyelld, teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!