Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg hülye szemöldököm van?

Tényleg hülye szemöldököm van?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többen szóváteszik,hogy rosszul van kiszedve,ami egyre jobban idegesít.Már 7 éve így szedem,és soha senki nem szólt meg,hogy rossz lenne.De mindig más a divat,most valami szögletes háztetőformájú a menő,de miért kell mindenkinek ehhez alkalmazkodni?Nincs jobb dolguk,mint az én szemöldökömmel foglalkozni?Annyi fiatal csajnak ki van tépve az összes szemöldöke,és meg van rajzolva,vagy annyi mű,tetovált ronda szemöldököt láttam már.Ahhoz képest az enyém természetes,nem túl vastag és nem túl vékony(szerintem)Mindig csak alul szedtem ki a nem odaillő szálakat,de most eldöntöttem,hogy ki kell alakítani neki a formát,amit mindenki ajnároz.Szerintetek mit alakítsak rajta és hogyan,hogy elérjem az elvárt formát?

[link]

2012. jan. 19. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele gond, mondjuk én nem szoktam a lányok szemöldökét külön tanulmányozni, az összhatást pedig - a kép alapján ítélve - nem rontja.
2012. jan. 19. 20:59
 2/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd így! Lehet csak azért teszik szóvá,mert legbelül irigyek :).
2012. jan. 19. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó!
2012. jan. 19. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem látok igazából kivetnivalót rajta. Azonban ha mégis változtatni szeretnél, szerintem fordulj kozmetikushoz, és akkor tuti, h jó lesz eredmény.

Amúgymeg, ne másoknak akarj megfelelni! Ha neked így jó, kit érdekel más?

2012. jan. 19. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az az általad nem szépnek titulált háztető forma tetszett egész életemben, akkor is amikor nem volt divat, viszont ha nem olyan a szemöldököd alap formája, akkor nem fogod tudni olyanra megcsinálni. Enyémből sem lehet egyébként olyan igazi szépre megcsinálni... Én szemöldök mániás vagyok, mindenki szemöldökét megnézem. Nekem a tiéd tetszik, nem tudom mi a gond vele. Szerintem ne változtass rajta, főleg akkor ne, ha még jól is áll a jelenlegi.

Egyébként használj szemöldökceruzát, vagy port. Azzal tudok alakítani valamennyire a formáját. Szerintem max. ennyit tegyél :)

2012. jan. 20. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó,hagyd így.Nem tudom mit látnak rajta mások.
2012. jan. 20. 14:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy nem tetszik a "háztető formájú",csak nem értem miért elvárás.Egyébként nagyon is tetszik többször próbáltam olyanra kialakítani,de sajnos tényleg nem olyan a szemöldököm alapformája.Ja,és barna szemöldökceruzával mindig szoktam korrigálni,a fekete túl sötét nekem,természetellenes,ha azzal húzom ki.Köszi a válaszokat,nem aggódom tovább a szemöldöktémán,hiszen úgyse tudok nagyon változtatni rajta..
2012. jan. 20. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, akkor félreértettem :) Szerintem szép a szemöldököd. De egyébként nekem a por jobban bevált, mint a ceruza. Essence szemöldök ápoló szettet használok :)
2012. jan. 20. 21:03
 9/9 A kérdező kommentje:
De jó,köszi a tippet,majd kipróbálom :)
2012. jan. 20. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!