Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Holnap megyek venni piercinget...

Holnap megyek venni piercinget, de nem tudom, hogy hova tegyek szerintetek hova érdemes tetetni?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem ,hogy hol fáj a legkevésbé és hol nem a legártalmassabb pl:ha a nyelvbe tesszük akkor elfertőzőthet pl: fúúj [link]

én valami ilyesmit akarnák betteni: [link]

de még nem tudom hova tegyek vagy az orroba akarok tenni vagy a szájhoz vagy a szemödökömhöz nektek szerintetek hova tegyek és milyent képpel kérlek :) ?

2012. jan. 19. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14 évesen csak szülői engedéllyel és felügyelettel tetetheted be. Amúgy is, ha nem tudod hova akarod, inkább ne is tegyél! Csak divatból nem muszáj ám..
2012. jan. 21. 15:11
 12/15 A kérdező kommentje:
tudom .) már meg van az orooban fogom tetteni :) és a szuleimis meg engedik ;)
2012. jan. 21. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
akkor jó viselést, és fotót kérünk!! :)
2012. jan. 21. 18:03
 14/15 A kérdező kommentje:
kosszonom :) jovohéten lesz bevéte asszem majd kuldok :)
2012. jan. 21. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem volt szemöldökbe, szintén 14 évesen csináltattam. egyúttal akkor orromba is tetettem. nagyon szép volt, tetszett, csak a szemöldököt rossz helyre szúrták, egy mirigybe, ami folyamatosan gennyedzett. Sajnos meg kellett tőle vállni. Szerintem ez a legveszélyesebb hely. Számba is van 3, alul. azok nem vészesek, csak a gyógyulási idő alatt kellemetlen a kis duzzanás. Nyelv szúrűsa szintén nem annyira fájdalmas (én ezerszer rosszabbra számítottam) viszopnt megszokni, megtanulni enni és beszélni vele, az már nehezebb feladat:) de neked kell eldönteni hogy hova szeretnéd:) elfertőződni meg bármelyik el tud, ápolás kérdése.
2012. jan. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!