Szerintetek gáz vagyok (többi lent)?
Fiúk! Tőletek kérnék egy kis segítséget, hogy szerintetek GÁZ vagyok-e. Nincs pénzem, nem tudok márkás cuccokat venni, még a kínai ruhákra cipőkre se nagyon telik. Ez nem azt jelenti, hogy mackógatyában járok, hanem egy farmer, póló, meg valami rongyos cipő, ami akad. A bőröm, hát... kifogásolható, mert a borotválástól, piros kiütések vannak a lábamon. Kövér nem vagyok, az alakom is tetszik, szerintem még az arcom és a hajam is szép, de ezek aggasztanak. Szerintetek, ez nagyon nagy baj, mármint, hogy ti járnátok egy ilyen lánnyal, meg szerintetek nem beszélnek ki?
17/L
Dehogy gáz.Én 20évesen bekerültem az első munkahelyemre.Ott meismertem nem egy gazdagabb embert.Nekik a 75%uk letojja a márkát.Így 2év után az egyik gazdag srác mára a legjobb barátom.Hogy miért?Mert értelmes.Tudja,hogy nem a márka számít,letojja a pénzt,sőt a szülei pénzére úgy tekint,hogy az nem az övé,ezért is dolgozik ott.Pedig egy alja munka,amire nem volna szüksége.
Tanulság:azt nézdd,hogy ki mondja,ne azt,hogy mit mondanak.
olcsón is lehet ízléses ruhát venni.
a lényeg hogy ne összeegyeztethetetlen színeket vegyél fel egymáshoz..meg hasonlók. sok pénzes csajt láttam én már akik úgy öltözködnek hogy fujj...
szóval fel a fejjel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!