Szerintetek gáz vagyok (többi lent)?
Fiúk! Tőletek kérnék egy kis segítséget, hogy szerintetek GÁZ vagyok-e. Nincs pénzem, nem tudok márkás cuccokat venni, még a kínai ruhákra cipőkre se nagyon telik. Ez nem azt jelenti, hogy mackógatyában járok, hanem egy farmer, póló, meg valami rongyos cipő, ami akad. A bőröm, hát... kifogásolható, mert a borotválástól, piros kiütések vannak a lábamon. Kövér nem vagyok, az alakom is tetszik, szerintem még az arcom és a hajam is szép, de ezek aggasztanak. Szerintetek, ez nagyon nagy baj, mármint, hogy ti járnátok egy ilyen lánnyal, meg szerintetek nem beszélnek ki?
17/L
emiatt nem kell rosszul érezned magad. Nem te tehetsz róla! Elég szerencsések akkor a körületted lévő emberek hogy anyuci apuci kinyalja a seggüket. Nagyon sok ember így van ahogy te! a mai világba már kenyérre sincs pénzük az embereknek..
amúgy 16 éves lány vagyok (2# is én voltam) ha adnál képet lehet többet tudnék mondani!
Szia!
Én szerencsés vagyok, a családom megengedheti magának, hogy drágább, márkásabb cuccokban járjunk. Eddig így is tettem, de mostanában elkezdtem gyűjteni egy új hangszerre, viszont kedvem volt elmenni vásárolni. benéztem egy turiba, és több mindent vásároltam a kilós kosárból, mint valaha a H&M-ben vagy a Pimkie-ben! Eredeti cuccok, nem jönnek szembe az utcán és nagyon jól kombinálható:) Neked is javaslom ezt, feldobhatod a ruhatárad!
14L
Szerintem nem gáz.
És az jó, hogy van önbecsülésed.
Én azt mondom, hogy ha kibeszélnek kit érdekel, ne foglalkozz velük.
Igen járnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!