Fiúk ti szeretitek a rocker csajokat? (+ illusztráció)
2012. jan. 17. 17:20
11/16 anonim válasza:
Ezek nem rocker csajok... De am nem szeretem őket
12/16 anonim válasza:
Ezek szilikonos playmate-ek fekete pólóban és csízmában -.-'
13/16 anonim válasza:
Ezek nem rockerek, ezek kis plázak*rvák
14/16 anonim válasza:
Ezek abszolúte nen rockerok!!! Ha ezeket rockeroknak tartod akkor nem láttál még engem a hétköznapokban.
15/16 anonim válasza:
ezek nagyon nem rockerek. én 19 rocker lány vagyok, csak fesztiválra, koncertre öltözök full-bőbe és szegecses cuccokba, de akkor is a jó ízlés határain belül.
nekem például ilyen egy átlagos, sulis ruhaösszeállítás:
nadrág (felér a derekamig):
top (begyűrve a nadrágba):
ing (ilyen bő fazonú, csak kicsit átlátszó és bordó):
fekete lábszárközépig érő balancs! necc harisnya.
na, úgy nézek ki, mint a fent látható playmatek?
16/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a képeken valódi rocker csajok vannak. :)
Ettől függetlenül engem nagyon be tudnak indítani a rocker lányok. Pl. az előbb néztem youtubon egy Iron Maiden koncertfelvételt, és amikor mutatták a közönség soraiban az ugráló lányokat full feketében, azért hevesebben kezdett verni a szívem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!