Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Crystal nails Bp-i tanfolyamró...

Crystal nails Bp-i tanfolyamról vélemények?

Figyelt kérdés
Most indul egy hétvégi kurzus, gondoltam belevágok. Megéri az árát?
2012. jan. 17. 13:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És akinek számít a pénz, meg az is, hogy azt kapja amire jelentkezett, akkor mit ajánlatok?
2012. jan. 21. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Darabos Évi. Hidd el, nincs nála jobb. De akár még 8-szor is felteheted a kérdést, nem lesz jobb. Ha tényleg minőséget akarsz, oda mész. Ha spórolni akarsz, elmész bárhova, aztán meg majd meglátod, hogy nem is spóroltál. 7 éve vagyok a szakmában, voltam kismillió egy tanfolyamon, ismerek egy halom szakembert, én is oktatok, tehát van egy icipici tapasztalatom.
2012. jan. 21. 21:40
 13/17 KörmösMagenta ***** válasza:

Én a Crystal Nails-nél tanultam és biztos vagyok benne, hogy nem találsz jobb képzést. Lehet, hogy nagy létszámmal dolgoznak, de minden egyes tanulóra külön-külön odafigyelnek. A nagy létszám azért van, mert sokan szeretnének a CN-nél tanulni, mivel ők a szakma legjobbjai!

Én minden tekintetben elégedett voltam és vagyok is az oktatásukkal, biztos kézzel végzem a munkám a legjobb anyagokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot is, hiszen az oktatók hihetetlenül jól értik a dolgukat és egyáltalán nem okozott nehézséget nekik az sem, hogy mindenkire odafigyeljenek. Egyébként ezt az is alátámasztja, hogy név szerint ismernek minden tanulót, pont, ahogy az erősségeiket és a gyengeségeiket is. Nekem ők tanítottak mindent, miattuk vagyok elég jó a vendégeim számára is.

A képzésért pont annyit fizettem, mint amennyit meghirdettek, és nem is egy összegben,mert lehetőséget adtak a részletfizetésre.

Egy szó mint száz, mindenkinek csak ajánlani tudom, de főleg azoknak, akik profi munkát szeretnének végezni a jövőben.

2014. ápr. 3. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
A CN nagyon jó oktatásokat tart. Sokat nézelődtem én is, mielőtt őket választottam volna, de nem bántam meg. Jól magyaráznak és valóban neves oktatók tartanak órát. Én még régebben végeztem, de pl. Marnitzné Gál Enikő verhetetlen a szakmában!!! Soha nem felejtem el, hogy foglalkozott egyesével mindenkivel. Ha szakmát akarsz tanulni és nem kidobni a pénzed egyben az ablakon, akkor válaszd inkább a CN-t.
2015. márc. 3. 10:10
 15/17 anonim válasza:
Nem ajánlom, nagyon arra mennek hogy hogyan tudnának több pénzt kicsikarni belőled.. Konkrétan kötelező volt valamit vásárolni a boltban, különben ki vagy nézve és elkisertek vásárolni mondván majd segítenek... Aha köszi
2019. jan. 31. 21:22
 16/17 anonim válasza:
Én most kezdtem a képzést CN-nél. Hát..nem vagyok megelégedve eddig. 200 ezer a suli. Szerződéskötés után mondták, hogy a tanulócsomag 150 ezer, plusz csiszológép és/vagy lámpa. 200+ ezer a tanulócsomag így. Más terméket/eszközt nem használhatsz vizsgán, mert ugye az nem CN. Mikor láttam h a csomag mennyibe kerül ott akartam hagyni..de a szerződést megkötöttük..szóval..
2023. szept. 30. 20:12
 17/17 anonim válasza:
Van egy megérzésem hogy a crystal nails nem szabad menni tanulni ?Most ne menjek ?
2023. okt. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!