Crystal nails Bp-i tanfolyamról vélemények?
Én a Crystal Nails-nél tanultam és biztos vagyok benne, hogy nem találsz jobb képzést. Lehet, hogy nagy létszámmal dolgoznak, de minden egyes tanulóra külön-külön odafigyelnek. A nagy létszám azért van, mert sokan szeretnének a CN-nél tanulni, mivel ők a szakma legjobbjai!
Én minden tekintetben elégedett voltam és vagyok is az oktatásukkal, biztos kézzel végzem a munkám a legjobb anyagokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot is, hiszen az oktatók hihetetlenül jól értik a dolgukat és egyáltalán nem okozott nehézséget nekik az sem, hogy mindenkire odafigyeljenek. Egyébként ezt az is alátámasztja, hogy név szerint ismernek minden tanulót, pont, ahogy az erősségeiket és a gyengeségeiket is. Nekem ők tanítottak mindent, miattuk vagyok elég jó a vendégeim számára is.
A képzésért pont annyit fizettem, mint amennyit meghirdettek, és nem is egy összegben,mert lehetőséget adtak a részletfizetésre.
Egy szó mint száz, mindenkinek csak ajánlani tudom, de főleg azoknak, akik profi munkát szeretnének végezni a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!