Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan közületek, aki...

Van olyan közületek, aki hajfestéskor a szemöldökére is ken belőle? Nem lesz/lett bajotok? És aki igen, mivel (fülpiszkáló stb)?

Figyelt kérdés
Csak mert a dobozra rá van írva, hogy nem szabad.. Utánaolvastam neten, nagyon sok fórumon írták, hogy ők szokták így használni.
2012. jan. 17. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, amikor szőkés voltam, akkor a szemöldökömre is kentem picit szőkébb lett, de nem tűnt festettnek (alapből is világosabb a szemöldököm mint a hajam)

Most sötétbarnára van színezve a hajam (amilyen az eredeti, így lenövés sincs), a színezővel beszíneztem a szemöldökömet is, persze már lekopott, mert 2 hónapja színeztem.

Én fültisztító pálcikára teszem és úgy kenem rá a szemöldökre.

A világos szőkénél vigyázz mert ha leszívod a hajfestékkel, akár még vörös is lehet!

2012. jan. 17. 12:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Hát eredetileg barna hajam van, és már több éve sötétbarnával festem (amit legtöbbször mindenki feketének néz..). A szemöldököm barna, szemöldökceruzával meg szemhéjfestékkel szoktam sötétíteni, de úúúgy szeretnék olyan szép sötét szemöldököt :D
2012. jan. 17. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:

ez off lesz.

Miért nem mész el kozmetikushoz és festeted be? Nem drága, minimális összeget kérnek el érte. Nem tudom hol laksz, én Fejér megyében , a környékünkön egy szempilla és egyben szemöldök festés max 1500 Ft-ba kerül. Sztem arra a hajfestékre nem véletlen van ráírva, hogy ne kend a szemöldöködre...

2012. jan. 17. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Én magamnak festem, lehet kapni illatszerboltokban tartós festéket szemöldökre, amit a kozmetikus használ.
2012. jan. 17. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is hajfestékkel festem. Igaz nem tart túl sokáig, sztem 2-3 hét, de nekem így is jó. A hajfesték 900ft, a kozmetikus kb. 600ért festené be a szemöldököd, és ahhoz oda is kell menned...nagyobb macera lenne nekem. Ennyi erővel festethetném fodrásszal is a hajam, de nyilván spórolni akarok. Én a szemöldök ceruzáról lebeszélnélek. Ecsettel vigyél fel rá megfelelő színű szemhéjpúdert.

(bár én fekete vagyok, szóval nekem annyira nem nehéz eltalálni az árnyalatot. ja, és még annyi van a szemöldökfestéssel, hogy én hétvégére időzítek, és lehetőleg másnap kerülöm a tömeget, mert a festék megszínező a bőrömet is alatta, így erősebbnek hat :)

2012. jan. 17. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg amikor olyan vörösre akartam festetni a szemöldököm, mint a hajam (egy helyen van a kozmetikusom meg a fodrászom) akkor miután a fodrász kikeverte az általam vitt festéket, adott belőle egy picit a kozmetikusnak, és azt kente rá... Azért nem ajánlják, mert aki otthon csinálja, nem hozzáértő, belemehet a szemébe, stb...
2012. jan. 17. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
ja és szerintem a fogpiszkáló jobb... egyenesebb, és vékonyabb vonalakat is lehet vele húzni. Vigyázz, hogy ne tegyél túl sokat, de egyenletesen legyen mindenhol festék. Ne hagyd annyit rajta, amennyit a hajadon hagynád, és mikor bő vízzel ami picit langyos, egy vattakoronggal vidd fel a vizet rá, és dörzsölgesd... Miután ezzel is kész vagy, várj 10 percet, és egy vattakoronggal vigyél fel rá arctonikot, ezzel is dörzsölgesd át (leszedi a festéket a bőrödről valamennyire)
2012. jan. 17. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
*és mikor bő vízzel mosod
2012. jan. 17. 12:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2012. jan. 17. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!