Mi a véleményed rólam, így kép alapján? Illetve hány évesnek nézel?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból :) Mert valaki túl fiatalnak valaki túl idősnek néz :)
2012. jan. 16. 22:44
11/39 anonim válasza:
Gondolom nem lesz igazam, mert amúgy nem kérdeznéd, de az első kép alapján max 11-et mondanék, a másodikra meg 15-16.
Remélem nem bántalak meg vele.
12/39 Nesi81 válasza:
Én 15-re saccolnék. Mennyi a valóság?
15/39 anonim válasza:
00:02 meglepődnél ha tudnád, a kérdezőt miért nem érdekli, h az eseted vagy nem... :)
16/39 anonim válasza:
Kemény :D... ne érezd rosszul magad emiatt!:) majd 10 év mulva hogy fogsz neki örülni :)
17/39 anonim válasza:
Már tudom:D Ez most komoly??? Jó a 14 egy kicsit túlzás volt:D De ennyire tényleg nem gondoltam:)
18/39 A kérdező kommentje:
Hát igen, 10 év múlva az előnyömre válik, az biztos :)
És, igen komoly:)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2012. jan. 17. 00:10
19/39 anonim válasza:
Uh ezek szerint (elottem hozzaszolo valaszok) sokkal idsebb vagy mint amit tippeltek. Amugy en is fiatalnak neztelek 16nak. Es szep a szemed.
20/39 anonim válasza:
16-nak tippelnélek de válaszok alapján legyen akkor 23:D
Amúgy szép vagy:)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!