Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha 21 éves létemre...

Normális ha 21 éves létemre egyre több az anyajegyem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, és minél többet napozol, annál több lesz
2012. jan. 16. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez általában mindenkivel így van, legalábbis hajlam kérdése. A napozás is kihozhatja igen, aztán várandósan is előjöhet jó pár darab, ha hajlam van rá. Sőt, ismerek olyat, akinek minden egyes havi után vagy anyajegye lesz vagy újabb szeplői valahol.
2012. jan. 16. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
abszolut! plane ha orokolted is vkitol.. egyre tobb lesz illetve a meglevok az evtizedek alatt megnagyobbodnak, sotetednek. ha lany vagy akkor a terhesseg alatt is valtozni fognak. ne napozz es hasznalj uv elleni kremet.. mivel a te bortipusod hajlamosabb a borrakra is. sajnos.
2012. jan. 16. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ne napozz! Amúgy örülj neki h nem májfoltok jönnek ki...mert az borzasztó:S
2012. jan. 17. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:

igen en is kérdeztem pár éve a bőrgyőgyászomat.

Azt mondta, hogy a fiatal felnőtteknél ez természetes.

De szard le. Én régen nagyon nem szerettem őket de csak rossz lett tőle a lelki állapotom.

Másokat nem érdekel annyira mint téged

2012. jan. 18. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
De úgy nézek ki lassan mint egy pöttyös labda :(
2012. jan. 18. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen és nálam is egyre több lesz az évek múltával. A napot nem tudom (és nem is akarom) elkerülni, imádom a nyarat, jó időt, napozást. Sajnos az arcom is egyre szeplősebb, de már a karomon sőt még a lábamon is egyre több van. Nem hiszem hogy lehetne ellene mit tenni.
2012. jan. 18. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is több anyajegyem van, mint régen :(

Pedig nem is szoktam napozni.

2012. jan. 19. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!