Normális ha 21 éves létemre egyre több az anyajegyem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 22:13
1/8 anonim válasza:
igen, és minél többet napozol, annál több lesz
2/8 anonim válasza:
Ez általában mindenkivel így van, legalábbis hajlam kérdése. A napozás is kihozhatja igen, aztán várandósan is előjöhet jó pár darab, ha hajlam van rá. Sőt, ismerek olyat, akinek minden egyes havi után vagy anyajegye lesz vagy újabb szeplői valahol.
3/8 anonim válasza:
abszolut! plane ha orokolted is vkitol.. egyre tobb lesz illetve a meglevok az evtizedek alatt megnagyobbodnak, sotetednek. ha lany vagy akkor a terhesseg alatt is valtozni fognak. ne napozz es hasznalj uv elleni kremet.. mivel a te bortipusod hajlamosabb a borrakra is. sajnos.
4/8 anonim válasza:
Igen, ne napozz! Amúgy örülj neki h nem májfoltok jönnek ki...mert az borzasztó:S
5/8 anonim válasza:
igen en is kérdeztem pár éve a bőrgyőgyászomat.
Azt mondta, hogy a fiatal felnőtteknél ez természetes.
De szard le. Én régen nagyon nem szerettem őket de csak rossz lett tőle a lelki állapotom.
Másokat nem érdekel annyira mint téged
6/8 A kérdező kommentje:
De úgy nézek ki lassan mint egy pöttyös labda :(
2012. jan. 18. 22:32
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen és nálam is egyre több lesz az évek múltával. A napot nem tudom (és nem is akarom) elkerülni, imádom a nyarat, jó időt, napozást. Sajnos az arcom is egyre szeplősebb, de már a karomon sőt még a lábamon is egyre több van. Nem hiszem hogy lehetne ellene mit tenni.
8/8 anonim válasza:
Nekem is több anyajegyem van, mint régen :(
Pedig nem is szoktam napozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!