Ferfiak! Miert hiszitek hisztis pics@anak, valamint kurv@nak az olyan csajokat, akiknek mukormuk van?
Egyet tudok érteni az előttem kommentelőkkel, akik szerint pusztán esz a sárga.
Szomszéd ugyan ez.
Ő nem megy kirándulni, mert hülyeség meg ő tudja mi az élet és őt nem pénzeli senki.
Ezek az emberek komolyan elhiszik, h aki kicsivel többre is viszik, mint ők azok biztos csaltak, nyertek meg stb.
Szánalmas egy nőszemély vagy.
ma 00:37:
Nézd ilyen helyesírással komolyan csodálkozom hogy lehet átmenni az érettségin, talán ezért is van ekkora sz*r ebben az országban...
Fogd fel, h mindenkinek vannak rossz és jó tulajdonságai, és ezek semmiképp nem ítélhetők meg a külsőről! A műkörmös nő is lehet jobb valamiben, mint a nem műkörmös, és fordítva! A te példádat hozva, egy magassarkús nő is csak liba, mert ő se nagyon sokáig bírná a robotot a gyárban! De te meg fél percig se bírnád ki egy irodában! Ha őneki ez a heppje, h erre költ 3-4000-et havonta, attól még nem dől össze a világ. Ez egy éttermi kajálás ára ugyanis, v 2 mozijegyé... nyilván becsülendő h te az utolsó Ftokat is megspórolod, de egy csomó ember van aki a jelenben szeretné jól érezni magát... ha meg neki ez jelent örömet, h szép a körme, akkor ennyit ki lehet rá adni simán. Ettől még nem biztos h szórja a pénzt, és semmiképp se lesz önállótlan, meg p*csa, meg mittomén milyen hülyeségeket írtatok.
Azert irok ilyeneket, mert ugy fel birnak b.aszni az ilyen majom irigy emberek.
Nem tudnak mast csak a sajat fa.szsagukat azzal kompenzalni, h masokat megszolnak.
Inkabb gondolkozna el azon, h lehet neki kellene allni olvasni, h fejlodjon kicsit a helyesirasa.
Esetleg egy erettseginek is neki futhatna.
Mindegy...
Atyavilág.Emberek nincs jobb dolgotok mint azon veszekedni,hogy kinek van műkörme meg ki mire költi a SAJÁT pénzét?
Nekem is van műkörmöm,még pedig azért mert rágtam a körmömet(főleg stresszhelyzetben),meg mert tetszik.De nem értem,hogy ez néhány embernek mért okoz problémát.Nekem havi 2000et megér.NEm fogok mentegetőzni,hogy nem vagyok beképzelt p*csa,mert pont lesz*rom ,hogy ki mit gondol rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!