Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ferfiak! Miert hiszitek...

Ferfiak! Miert hiszitek hisztis pics@anak, valamint kurv@nak az olyan csajokat, akiknek mukormuk van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 19:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
60%

Jaj hat vegyetek mar eszre, h szegeny irigy, h neki nincs penze mukoromre.

Tipikus.

2012. jan. 15. 23:55
 32/63 anonim ***** válasza:
Mikor volt pénzem sem vettem mert én rendeben tudom tartani a sajátom.
2012. jan. 15. 23:57
 33/63 anonim ***** válasza:
57%

Igen?akkor miert is volt az elso szavad az, h a penzzel kezdtel el ervelni?meg h mekkora hulyeseg?

Akinek nincs penze valamire, de vagyik ra tipikusan ezt a ket vedekezo mechanizmust szokta benyomni.

Ha pozitivan biraljak el a kerelmem es kihuzom pszibol ezt a tetelt igerem teged hozlak fel peldanak:D

2012. jan. 16. 00:02
 34/63 anonim ***** válasza:
Majd rájottok mekkora baromság is ez ha már felnottetek.
2012. jan. 16. 00:03
 35/63 anonim ***** válasza:
Ha el is olvasnád h mik voltak írva. Pff Ilyenre irígykedni. Hagyjuk már. Mikor volt pénzem inkább félre tettem és így el tudtam kezdeni az onálló (és tényel 100%-ban onálló) életemet a párommal. Nem a szuleimtol kelett koldulni. Amúgy is mindíg baromságnak tartottam a mukormot. Megtudom szépen noveszteni a sajátom és még tisztán is tudom tartani
2012. jan. 16. 00:06
 36/63 anonim ***** válasza:
Ez a ha már felnőttük mekkora szar duma már. Anyukám egészen fel van nőve szerintem és ő is csináltatott körmöt. De úristen úgy beszélünk erről az egészen apró dologról mintha egyből a mellét csináltatta volna meg valaki...
2012. jan. 16. 00:06
 37/63 anonim ***** válasza:
0%
Akkor biztos gazdagok vagytok. jó nektek. Nekem meg jó így h nem a szuleimen élek
2012. jan. 16. 00:08
 38/63 anonim ***** válasza:
Na jó ez egyre rosszabb. Ezek szerint ha egy lánynak műkörme van az már egyből gazdag is. :D Na ezt is jó tudni.
2012. jan. 16. 00:10
 39/63 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtam h te vagy gazdag hanem a szuleid hn elszórni valo pénzuk van. Nekem ami véletlen marad azt inkább elteszem szukosebb idokre. De mondjuk aki a szuleivel él és nem tudja mien a nagy betus élet ebben az országban annak hiába beszélek. Majd akkor fogod ezt fel ha úgy élsz mint és nem pedig a szuleiddel meg a szuleid pénzén. Vita lezárva. Nem érek én rá kolykokkel vitatkozni.
2012. jan. 16. 00:14
 40/63 anonim ***** válasza:
57%
Rendben, biztos jobban tudod. :D manapság már sok kölyöknek több sütnivalója van mint a "felnőtteknek" akik csak siránkozni meg panaszkodni tudnak. Valahogy sosem arra szoktam gondolni, hogy hú mi lesz majd akkor ha ez meg az lesz. Egyszerű optimizmus sok mindenre elég. Tudom jön a majd megérted ha felnősz duma de kíméljetek meg ettől. Nem szeretnék megkeseredett ember lenni :D
2012. jan. 16. 00:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!