Van valami trükk vagy mód arra, hogy a parfüm fél vagy egy óránál tovább is érezhető legyen?
:D
A szaglószervek kb 3 perc után elfáradnak, akkor már nem fogod fel a szagokat!
A megoldás: hordj magaddal egy kis kávébabot és néha szippants bele jó mélyeket, utána megint felfrissül a szaglószerved :D
Egyrészt hozzászoksz és nem érzed egy idö után, másrészt akkor marad meg legjobban az illat, ha jó minöségü parfümöt használsz és közvetlen a börödre fújod.
Én reggel fújtam be magam, de most is érzik rajtam.
tegnapelőtt 21:06
Én hugo boss parfümöket használok, 3 fajtát.
Nekem van olyan parfümutánzatom ami tartósabb mint az eredeti. mindig megvettem az eredetit, egyszer megtaláltam a másolatát negyed annyiért, megvettem, gondoltam ennyi pénzért ha másnak nem kifújogatom a szobámba. Ugyan olyan a két illat, és a másolat még tartósabb.
aláírom hogy nem ez az általános, de pozitívumként írtam le.
Viszont a bőrödtől is függ, hogy mennyire tartós rajta az illat. ugyan az az illat rajtam és a barátnőmön változó ideig érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!