Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valami trükk vagy mód...

Van valami trükk vagy mód arra, hogy a parfüm fél vagy egy óránál tovább is érezhető legyen?

Figyelt kérdés
Sajnos akármennyit fújok magamra fél óra után semmit nem érezni rajtam :\. Van esetleg olyan terület ahonnan kevésbé párolog vagy vmi módszer?
2012. jan. 14. 19:32
 1/8 Coney ***** válasza:
Részben ez függ a parfümödtől, mennyire jó minőségű. De szerintem a fő ok az lehet, hogy csak te nem érzed, mivel egy idő után megszokja az orrod. :) De attól még más érzi rajtad
2012. jan. 14. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:

:D

A szaglószervek kb 3 perc után elfáradnak, akkor már nem fogod fel a szagokat!

A megoldás: hordj magaddal egy kis kávébabot és néha szippants bele jó mélyeket, utána megint felfrissül a szaglószerved :D

2012. jan. 14. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
kicsi vazelint kenj oda ahova fújni fogod a parfümöt
2012. jan. 14. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt hozzászoksz és nem érzed egy idö után, másrészt akkor marad meg legjobban az illat, ha jó minöségü parfümöt használsz és közvetlen a börödre fújod.

Én reggel fújtam be magam, de most is érzik rajtam.

2012. jan. 14. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentes: Te milyen parfümet használsz?:)
2012. jan. 14. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:06

Én hugo boss parfümöket használok, 3 fajtát.

2012. jan. 16. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Minőségtől függ, az ilyen Avonosoktól meg a nagyobb márkák koppintásaitól ne is nagyon várj mást. Azok rajtam se tartanak tovább fél óránál.
2012. jan. 16. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan parfümutánzatom ami tartósabb mint az eredeti. mindig megvettem az eredetit, egyszer megtaláltam a másolatát negyed annyiért, megvettem, gondoltam ennyi pénzért ha másnak nem kifújogatom a szobámba. Ugyan olyan a két illat, és a másolat még tartósabb.

aláírom hogy nem ez az általános, de pozitívumként írtam le.

Viszont a bőrödtől is függ, hogy mennyire tartós rajta az illat. ugyan az az illat rajtam és a barátnőmön változó ideig érződik.

2012. jan. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!