Szerintetek visszafog jönni a mellem? Aerobikozta, fél évig de abbahagytam mert a sok ugrálástól (+fogyás) kisebb lett a mellem.
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 21:16
1/11 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy ugyanolyan lesz, mint azelőtt.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt mire alapozod?
2012. jan. 13. 21:46
3/11 anonim válasza:
Hát hogy a zsír nem fog oda visszavándorolni csak úgy. Egy része igen, de nem mind. Meg most oké, érzékeli a tested, hogy abbahagytad a sportot, de attól még nem mondja a mellednek, hogy na legyünk csak olyanok, mint fél éve. hanem úgy marad, csak az izom leépül.
4/11 A kérdező kommentje:
De azért van rá esély ?:/
2012. jan. 13. 21:52
5/11 anonim válasza:
Szerintem vissza. Van egy ismerosom, aki folyamatosan, idoszakonkent lefogy es visszahizik (stressz alapon valoszinuleg)es olyankor a mellein is naaagyon latszik. Persze nem 10 kilokrol van szo, alig egy par kilot fogy es hizik, de a mellein nagyon latszik a kulonbseg. Uh. nyugi, lesz meg olyan amilyen volt.:)
6/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jan. 14. 12:56
7/11 anonim válasza:
Örülj neki és attól ugrálj. Bár korodat nem ismerem, de életed elején járhatsz. A mellizmok erősbödtek, a felesleg tűnt el - fogyás :-), és később gyerek(ek) után - ennek nagy hasznát veszi az alakod, meg mindenképp: későbben fog a melled "megereszkedni". A kezdetben kisebb mellű nők 'érett' korban nagyon szép testűek lesznek.
Nem kell a hülye szilikontrendinek bedőlni.
Aerobikozz (jógázz) nyugodtan, CSAK a hasznodra válik, persze túlzásba vinni azt sem érdemes.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát hogy őszinte legyek szerintem csak a mellemből fogytam, amúgy meg csak izmosodtam :S
egyébként 21 vagyok
2012. jan. 15. 02:33
9/11 anonim válasza:
"szerintem csak a mellemből fogytam" ez szerintem nem igaz, vizsgáld meg magad alaposan. Amúgy a legszebb korodat éled s ahogy a Krisnások mondják: Gouranga ! ... (=légy boldog)
10/11 A kérdező kommentje:
Hát...most hogy mondod , végülis.Ugye a mérleg azt mutatja hogy nem fogytam semmit, sőt , de lehet ez az izomnak tudható be és különben meg fogytam..jó lenne.:)
köszi a választ!
2012. jan. 15. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!