Szerintetek nagyon csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Én nem tartom magam szépnek,de szerintetek ilyen kinézettel lehetne velem járni? [link] 2012. jan. 13. 19:18
1/29 anonim válasza:
Agyon van retusálva a kép. Nem lehet megmondani.
2/29 anonim válasza:
nyilván nem tartod magad csúnyának csak arra vágysz hogy mindenki itt dicsérgessen
3/29 anonim válasza:
Elég vacak a kép,de Szerintem nem vagy csúnya,olyan átlagos,de kicsit kevesebb sminkkel még szép is lehetnél.
4/29 anonim válasza:
a szemöldököddel kezdj valamit. egyébként semmi baj nincs veled.
5/29 A kérdező kommentje:
nincs retusálva a kép,csak kivan élesítve mert a telóm elég homályos képeket csinál
2012. jan. 13. 19:25
6/29 anonim válasza:
áhh borzalom ez a sok szar smink, természetellenes nem lehet eldönteni.
7/29 anonim válasza:
ha meg akarod tudni, hogy szép vagy e vagy csúnya( a külső nem minden ezt ne felejtsd)akkor egy olyan képpel próbálkozz már ami nincs megszerkesztve. Sztem te most egy olyan képet mutatsz meg amin szted szép vagy és el is várod tőlünk, hogy ezt mondjuk.
8/29 A kérdező kommentje:
én csak sminkel járkálok az utcán,úgyhogy így ítéljetek meg.De amúgy a tévében is meg mindenhol minden lány ki van festve
2012. jan. 13. 19:28
10/29 anonim válasza:
ahha, de azért ez már akkor is rohadtul elvan túlozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!