11/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen tudom hogy vannak nagyon gáz képei, de én DIREKT csak egy a KÉT KÉPÉT kérdeztem, hogy ezeken milyen :)
2012. jan. 13. 15:35
12/23 anonim válasza:
Szerintem szép. Főleg az arcvonásai azok, amiket irigylek.
13/23 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik egyenes hajjal. [link]
14/23 anonim válasza:
igen, egyenes hajjal tényleg jobb.
15/23 anonim válasza:
Szerintem szép.
És nehogy már ezen kezdjetek veszekedni, mindenki szerint más szép! :)
16/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
azért kérdeztem, mert mások azt mondták hogy ezen a 2 képen eléggé hasonlítok rá
2012. febr. 29. 16:29
17/23 mus musculus válasza:
Nekem is tetszik, tény hogy van valami érdekes az arcában, talán a szeme állása, de ettől még szép marad (az én ízlésemnek megfelel legalábbis). Egyenes hajjal, göndörrel is. A kérdezőt pedig irigylem, ha tényleg hasonlít :D
18/23 anonim válasza:
szerintem kedves kérdező te nagyon szép lehetsz attól még hogy Swift eléggé furi arcú mert ez a személyiségen is múlik,nekem azért csúnya mert nem jön be ez a "ártatlan vagyok,de 20 albumot írtam tele a pasikkal akikkel kavartam" stílus...:)
20/23 anonim válasza:
Szépnek gondolom, meg szeretem is a számait, de valahogy valami nem stimmel vele... amikor megjelenik valahol túl tökéletes... nem lehet ilyen egy ember. Szerintem nem magát adja... szép, de így nézve már nem is annyira. Végülis nekem a számai a lényegek. Nem vagyok pasi, hogy tetszenie kelljen nekem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!