Kiáll a dekoltázsomnál a csont, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és nagyon zavar hogy nem vehetek fel kivágott ruhákat :(2009. máj. 24. 21:15
1/5 anonim válasza:
törd el :) na jó azért nem... (ezzel nemlehet semmit tenni, egyszerűen ilyen testalkatú vagy... persze akinek sok pénze van az megoldhatja...
2/5 anonim válasza:
Ha nem nagyon durván áll ki, akkor szerintem tök szexis;)
3/5 anonim válasza:
Enyém is ki áll, mi ezzel a baj? Ettől még felvehetsz kivágott ruhát.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy az milyen...
láttam már olyat, akinek kicsit látszott a csont, de az szerintem nem baj. Nekem meg az a bajom, hogy nem látszik ki és túl husis ott az a rész.
Nyugodtan vegyél fel kivágott felsőket esetleg vegyél fel nagyobb nyakláncokat, hogy arra tereld az emberek figyelmét.
5/5 anonim válasza:
mért baj az ha kiáll? nekem a mellem közt vízszintesen is látszanak a csontok, nem vagyok pedig sovány, csak a felső testem ilyen fajta, pedig mellem is van rendesen, de a csontjaim mindenütt kiállnak(térd,boka,könyök,csukló)
Ettől még bármit felveszek, sőt örülök hogy kiáll, az lenne a baj ha már nem állna ki, akkor fogyózhatnék jobbra-balra:)+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!