Te milyen alkat vagy, és hogy éled meg ezt? Származik belőle valamilyen előnyöd vagy hátrányod? Mit változtatnál magadon?
-Homokóra: arányos vállak és csípő, gömbölyű formák
-Alma: nagyobb mell és has, derék nem igazán van
-Körte: normális vállak, szélesebb csípővel
-Váza: váll keskeny, derék kevésbé hangsúlyos, csípő széles
-Cselló: nagy mell, kerek fenék, vékony bokák
-Tölcsér: háromszög alkat, vékony csípő, szélesebb felsőtest
-Tekebábu: vékony derék, vastagabb combok, vékony vádli
-Harang: keskeny váll, széles derék és csípő, a comb nem vastag
-Nyalóka: nagy mell és fenék, derék és a csípő egybeforrva, hosszú lábak
-Oszlop: magas, tömör alkat
-Serleg: nagy mell, széles hát, pocak, hosszú és vékony lábak
-Tégla: széles váll, lapos felsőtest, vékony csípő, arányos alkat
-
Az aszténiás testalkatra hosszú, vékony végtagok, henger alakú törzs, keskeny mellkas és váll a jellemző. Fejük kicsi, a hajuk dús, a testszőrzetük gyenge. Az aszténiás testalkathoz tartozó skizotím lelkialkatra a befelé fordulás, a valóságidegen eszme és álomvilág a jellemző. A többi embertől, a világtól akár sértődékenysége, akár túlérzékenysége miatt visszahúzódik, ezért gyakran különcnek tartják. Hűvös, sokszor nem törődik másokkal, egoista. Ha példát keresnénk rá, ilyen típus volt a világirodalom legismertebb detektívje Sherlock Holmes is.
na ez már stimmelhet :)
Már hogy a tökbe ne volna hengeres egy nyalóka? :D
kb. az lehetsz: nagy mell és fenék, derék és a csípő egybeforrva, hosszú lábak -vagy egyszerűen csak lábak :D
Én körte vagyok és lesz*rom! :D
19L
Homokóra ugye az, amikor a váll ugyanolyan széles, mint a csípő és a derék pedig vékonyabb?
Ha igen, akkor az vagyok, de mint az egyik válaszoló, én is rendelkezem pár kg plusszal (kb. 3-5 kg körül).
Az előnyök gondolom egyértelműek, hátrány pedig csak a plusz kilók miatt van, de ez az én hibám. Sajnos van egy kis hasam és úszógumim, így azokat próbálom takargatni.
Hmmm... Körte és cselló közti átmenet. Hasam full lapos, ha hízok oda semmi nem megy. Fenekem, combom és mellem szokott csak nőni :/ Amióta viszont futok, úszok és táncolok, felszedtem némi izmot, úgyhogy azóta ki vagyok békülve vele. 165 cm vagyok és 57 kiló, se több, se kevesebb nem akarok lenni :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!