Te milyen alkat vagy, és hogy éled meg ezt? Származik belőle valamilyen előnyöd vagy hátrányod? Mit változtatnál magadon?
-Homokóra: arányos vállak és csípő, gömbölyű formák
-Alma: nagyobb mell és has, derék nem igazán van
-Körte: normális vállak, szélesebb csípővel
-Váza: váll keskeny, derék kevésbé hangsúlyos, csípő széles
-Cselló: nagy mell, kerek fenék, vékony bokák
-Tölcsér: háromszög alkat, vékony csípő, szélesebb felsőtest
-Tekebábu: vékony derék, vastagabb combok, vékony vádli
-Harang: keskeny váll, széles derék és csípő, a comb nem vastag
-Nyalóka: nagy mell és fenék, derék és a csípő egybeforrva, hosszú lábak
-Oszlop: magas, tömör alkat
-Serleg: nagy mell, széles hát, pocak, hosszú és vékony lábak
-Tégla: széles váll, lapos felsőtest, vékony csípő, arányos alkat
-
Talán egy vékony homokóra, vagy gizda körte. Vékony vagyok és magas, kis mellekkel, keskeny derékkal és ahhoz képest gömbölyű csípővel. A melleim nőhetek volna, de hát ez van. Mindig manöken alkatúnak mondtak, de egyesek túl vékonynak és csontosnak. Már megszoktam, jó így nekem, aki meg azt mondja túl vékony vagyok (180cm és 60kg) az irigy:-)
27/n
Homokóra. Jó nagy cicik, széles váll, keskeny derék, széles csípő, vastag combok. Mínusz 10 kilóval eszméletlen jó alakom lenne, de így sem rossz ahhoz képest, hogy messze nem vagyok vékony. Szerencsére ha hízom, mindenhova hízok, ha fogyok, mindenhonnan fogyok, így arányos a testem.
Szerencse, hogy ehhez a testalkathoz szinte minden ruha jól áll, a keskeny derék miatt karcsúbbnak tűnik, mint amilyen vagyok; továbbá a pasik (elsősorban a barátom) szeretik a nagy melleimet, és a kerek fenekem.
Hátránya nem sok van, inkább amiatt, hogy tényleg van súlytöbbletem. De leadom. Ez volt az újévi fogadalmam:)
21:48-as
talán aszténiás?
aszténiás alkat
testalkat: hosszú, vékony törzs, keskeny mellkas, vékony csontozat, gyenge izomzat, puha, selymes, bársonyos bőr, hosszúkás, tojásdad fejforma, széles vonalú orr, csapott áll
személyiségjegyek: általában zárkózott, befelé forduló, nehezen létesít kapcsolatot, érzelmi reakciókban túlérzékeny vagy közömbös, képzeletben hajlamos elrugaszkodni a valóságtól, irreális fantáziavilágot teremt magának, rendszerező, absztrakt gondolkodású
A fenékről annyit, hogy nekem olyanom tényleg minimális van, biztosan nem kisebb a tied :) Hiába azt mondják sporttal alakul-francokat,főleg az izmok tapadásának a genetikája határozza meg. Mondjuk nekem melleim sincsenek nagyok :)
Fel a fejjel, mindenki azt hangsúlyozza, amilyen van.
Lapos hasam,erős a vállam,alkarom,
nincs másom,hát ezt mutogatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!