Miért mondják hogy a szőrtelenítés divat?
Az ókori egyiptomiak cukorpasztával szőrtelenítettem emellett az ókori , indaiaknak , kínaiaknak , görögöknek szintén megvolt a szőrtelenítő módszerük.A nőknél az 1920-as évektől kezdődően amikor megjelentek a rövidebb ruhák akkor kezdték a kezüket , lábukat , hónaljukat szőrteleníteni.Például tangát hogyan venne fel az ember akkora bozonttal amihez már kertészt lehetne hívni?
Véleményem szerint a szőrtelenítés egy teljesen alap dolog ugyanolyan minthogy este meg reggel fogat mos az ember.Most majd jön valaki azzal hogy a szőrtelenítés káros , úgy gondolom hogy a sok baktérium ami megtelepszik a szőrön (intim szőrzetre gondolok) sokkal károsabb mint a szőrtelenítés.És nem hiszem hogy mindenkinél van bidé, a WC használat utáni intim mosdásra de javítsatok ki ha tévedek.
Pár napja amikor az orvosnál ültem a váróban ,bejött egy hölgy , nem volt idős olyan 35-40 körüli ,csinosan felöltözve , de amikor levette a kardigánját majdnem elhánytam magam (elég meleg volt a váróban) több centis hónalj szőrzettel rendelkezett és nem 1-2-3 hete borotválatlan hanem olyan volt mintha soha nem érte volt penge , gyanta vagy epilátor , több ember is összenézett velem és tudtam mire gondoltak.Több ilyen embert is láttam már , de ami meglepő hogy az esetek többségében nő volt az illető és nem férfi.Szörnyű hogy mik vannak.
Azért mondják, hogy divat, mert divat.
Mint a haj fazonja, vagy a ruha színe.
Változtatható, alakítható, egyéni szokások és ízlések alapján.
Ha természetes lenne, szőr nélkül halnánk meg, ahogy születünk.
Engem az szokott újra és újra meglepni, mennyi korlátolt ember van, aki a saját ízlését akarja vadidegenekre rákényszeríteni, függetlenül attól, hogy az jó-e vagy sem.
Elárulom, hogy neked egyetlen ember szőrei felett van döntési jogod: tenmagad.
Egyébként a borotvált pi.na és a tanga kombinációja viszi a legtöbb kuncsaftot a nőgyógyászokhoz.
Tökéletes hidat képez a fekália és a baktériumok számára a végbéltől a hüvelyig, és elsődleges védelmi vonalat képező szőrszálak is hiányoznak.
Tessék felfogni: semmi közöd hozzá. Sőt, az sincs kizárva, hogy másnak a te borotvált ezed-azod látványa és szaga okoz hányingert.
Onnantól szerintem rám is tartozik, ha szaga van. Lehet a divat hatása, de iszonyat csúnya, ha egy nőnek szőrös a hónalja (plusz minden olyan testrésze, ahol hosszabb a szőr). Én akkor is rosszul érzem magam, ha pulóver van rajtam, senki nem látja, de pár milliméteres a hónaljszőröm.
Mivel nagyon elterjedt a szőrtelenítés, szerintem is igénytelenség a kérdező által leírt eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!