Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ice Watch probléma? Nem túl...

Ice Watch probléma? Nem túl nagy egy 13 éves lánynak? Lehet kapni Love utánzatot?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek ezek az órák, de félek tőle hogy 13 éves lánynak a kezén bénán áll.

Valamint érdekelne hogy Ázsiában lehet-e kapni kicsi ha igen mennyiért, van-e kínálat? Vagy csak az alapszínek?

Nagyon tetszenek a kívül fehér, belül kékek, valamint a Love kollekció tagjai...

Előre is köszi a normális válaszokat!

2012. jan. 7. 19:54
 1/1 kínaimandarin válasza:
én 15 vagyok és nekem jól áll. igazándiból attól függ mekkora kezed..mert ha nagyon vékony akkor,igen elég hülyén állna,de ha nem,akkor jól. a fehérek és belül színes számlaposok nagyon szépek. :) de elvileg külön méretek is vannak...és ice watch love utánzatot is lehet kapni...pl. vaterán és ott még talán olcsóbb is.de érdemes várni pár napot,amíg felkerül esetleg újabb adag és az még talán eredetinek is néz ki...nekem két ice watchom van az egyik fehér,és olyan,mint az eredeti,ahhoz képest,hogy 2000 Ft volt,a másik pedig egy utánzat,ami kék...és az meg 3400 Ft volt,mert rögtön megláttam és meg akartam venni vateráról...szóval ha a vaterán nézed,és nincs épp olcsó vagy eredetinek kinéző,várj pár napot! :)
2012. febr. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!