Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tetszik egy...

Manoo' kérdése:

Fiúk, nektek tetszik egy ilyen alakú lány? ( kép lent )

Figyelt kérdés

Nem kell parasztkodni, köszi ;)

[link]

14/L

2012. jan. 7. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más az ízlése. Valakinek tetszik, valakinek nem.

(Sajnálom de sokan fognak parasztkodni veled :S)

2012. jan. 7. 15:52
 2/13 Zsákos_Frodó ***** válasza:
Elég dagadt vagy, pedig még nagyon nem is jó a kép, szóval nem látszik az alakod.
2012. jan. 7. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát az arcon nagyon sok múlik. És ez jelen esetben nem látszik. Ha bájos arcod van, akkor simán elfogadható akár egy csekélyke súlyfelesleg is (bár én inkább a karcsúbb, sportosabb alakú lányokat kedvelem). De egy szép arccal, jó belső tulajdonságokkal még lehet ellensúlyozni a macisabb alkatot. Ugyanúgy egy nagyon jó alakú lány is ellenszenvessé teheti magát csúnya fejjel vagy rossz viselkedéssel. Talán ha más szögből is raknál fel képet, könnyebb lenne megítélni. Bár korod alapján Te még elég sokféle irányban változhatsz.

Mindenesetre a sportot javaslom: karcsúsít és szebb formája lesz tőle az embernek és még egészséges is! :-)

2012. jan. 7. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:

valakinek tetszik, valakinek nem

(nekem igen)

2012. jan. 7. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még egyszer megnéztem a képet. Szerintem ahol gömbölyödni kell, ott már nagyjából gömbölyödsz (mell, fenék) és vékonyabbnak is tűnik a derekad, bár a kezed azért takarja. Fontos, hogy egyenesen állj, ne görnyedj, az is nagyon sokat hozzátesz a szépséghez (jobbá teszi az alakot). És a mosoly is fontos. Olyan 160 cm 50 kg körül vagy kb?
2012. jan. 7. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:

hát... fogynod kéne nem is keveset.

előző: 160 cm 50kg? inkább 160 cm 65 kg...

2012. jan. 7. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:
inkább 160 cm és 70kg
2012. jan. 7. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy lány létemre közbe szólók, de szerintem tök átlagos alakod van, semmi baj nincs vele, egyébként a sport tényleg jó ötlet! Nem csak azoknak akik esetleg egy kicsit husik, hanem mindenkinek! :)
2012. jan. 7. 18:38
 9/13 A kérdező kommentje:

köszi a kommenteket:D

2. kommentelő: te eggy kib@szottnagyfaszvagy megnéznélek hogy nézhetsz ki^^...de a negatív kritikát is el kell fogadni, hisz én kérdeztem a véleményetek ;)

am 165 vm és 68 kg...am sportolok...másfél hónapja fogyózok, és 5 kg-ot fogytam sporttal és helyes étkezéssel. 60 kg a célom:)

2012. jan. 7. 22:52
 10/13 anonim ***** válasza:
És mit sportolsz? Aerobik pl?
2012. jan. 7. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!