Fiúk, nektek tetszik egy ilyen alakú lány? ( kép lent )
Mindenkinek más az ízlése. Valakinek tetszik, valakinek nem.
(Sajnálom de sokan fognak parasztkodni veled :S)
Hát az arcon nagyon sok múlik. És ez jelen esetben nem látszik. Ha bájos arcod van, akkor simán elfogadható akár egy csekélyke súlyfelesleg is (bár én inkább a karcsúbb, sportosabb alakú lányokat kedvelem). De egy szép arccal, jó belső tulajdonságokkal még lehet ellensúlyozni a macisabb alkatot. Ugyanúgy egy nagyon jó alakú lány is ellenszenvessé teheti magát csúnya fejjel vagy rossz viselkedéssel. Talán ha más szögből is raknál fel képet, könnyebb lenne megítélni. Bár korod alapján Te még elég sokféle irányban változhatsz.
Mindenesetre a sportot javaslom: karcsúsít és szebb formája lesz tőle az embernek és még egészséges is! :-)
valakinek tetszik, valakinek nem
(nekem igen)
hát... fogynod kéne nem is keveset.
előző: 160 cm 50kg? inkább 160 cm 65 kg...
köszi a kommenteket:D
2. kommentelő: te eggy kib@szottnagyfaszvagy megnéznélek hogy nézhetsz ki^^...de a negatív kritikát is el kell fogadni, hisz én kérdeztem a véleményetek ;)
am 165 vm és 68 kg...am sportolok...másfél hónapja fogyózok, és 5 kg-ot fogytam sporttal és helyes étkezéssel. 60 kg a célom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!