Mit jelent a fiatalok körében használt xd?
Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 20:32
1/7 anonim válasza:
Arra szokták mondani ha valami nagyon vicces,de az már durvább ha beszéd közben is használlja
2/7 anonim válasza:
Ezt miért a szépség divat témakörbe írtad? XD Am xd, ha nagy vetűvel írod és elfordítod a fejed olyan mintha az X lenne a szem D pedig a mosolygós száj
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat . Azért ide irtam mert valamien szinten divat lett használni.
2009. máj. 23. 20:59
4/7 anonim válasza:
X-D xd XD stb-stb. azt jelenti, mint az :-D :D :d
Csak ez becsukott szemmel nevet. Olyan kissé gúnyos nevetés.
Pl valaki írja msnen, hogy elcsúszott és beleesett a pocsolyába. Annyira nem kedvelem, hogy sajnáljam vagy nincs olyan hangulatom azt írom, hogy XD. :D-t nem írhatok, mert annyira nem vicces, hogy teliszájjal boldogan nevessen az ember.
Nem tudom mennyire lett érthető...
5/7 anonim válasza:
XD xD xd Xd
Nevetés.:) Msnen jött divatba, és gyakran használják már szóban is. De régebben nagyobb divat volt... szerintem már ez is kezd kimenni a divatból.:D Vagyis mi szóban már nem használjuk, és nem is nagyon hallok a környezetemben ilyet. Msnen persze mindig használjuk.:D
6/7 anonim válasza:
kb olyan mint a lol vagy a rofbl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!