Fiúk (de most őszintén), nektek fontos, hogy a barátnőtöknek nagy melle legyen? Jobban bejönnek a nagymellű lányok?
utolsó: Nálunk meg pont a elől deszka, hátul lécekre buknak! :(
Ez mindenhol, mindenkinél más... az tetszik nekik a legjobban, ha így van, és vékony test párosul hozzá, de mivel ilyen nem igen van, ezért szimplán a vékony lányokra hajtanak, pedig a kicsit erősebbeknek már van...
rajtam is van egy pici fölösleg, és nagyobb a mellem, mint nekik, meg a seggem, ennek ellenére az olyan alkatú lányokat, mint én,le se sz*rják...
férfi logika
Nem!
Hasonlíts össze mondjuk egy 30 éves nagymellűt és egy kismellűt! Az előbbi kinéz vagy 50 évesnek, melltartó nélkül a köldökéig lógnak a ...-ei. Míg az utóbbi melltartó nélkül is fix..., és simán 20 évesnek is nézhető.
akkor oké. :)
mert itt is általában a nagymellű lányokat nézik meg,de lehet azért,mert még 15-16 évesek és ilyenkor az érdekli őket a legjobban.majd pár év múlva rájönnek,hogy nem ez a legfontosabb.
Én a magy melleket szeretem. Volt már kismellű barátnőm is, lehet ez most tahón fog hangzani, de mikor megláttam a mellét (A kosaras volt, de még az is nagy volt rá), majdnem kijött belőlem, hogy: Na jó inkább vedd vissza a melltartót. Semmilyen nem volt, meg se lehetett normálisan fogni, simogatni. Nem tetszett.
Nagy mellű barátnőm annál több volt. És isteni amikor megmarkolod és kitölti a tenyered, gyúrogathatod, maszirozhatod, ráhajtod a fejed és finom puha. Nah jó, inkább nem folytatom, lassan egy éve nőhiányban szenvedek és elkezdett elgurulni a fantáziám. :))
A nagy mell jó, főleg ha szép formája is van. Persze attól is függ kinem mi számit nagynak. Nálam a nagy D kosárnál kezdődik.
22f
Nekem mindig is az volt inkább, hogy NE LEGYEN NAGY MELLE!!!
Formás, szép, feszes, természetes kisebb vagy közepes melleket szeretek. Tehát nem a diónyit, de nem szeretem a tőgyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!