1/7 anonim válasza:
Szerintem olyan 13éves korig oké.
2/7 anonim válasza:
Figyu én 20 éves csajszi vagyok, de simán hordanám suliba mindkettőt.
Az első nagyon tetszik, aranyos és csajos is.
Szerintem 10-20 éves korig simán, de ha valakinek olyan a stílusa bármely korban.
3/7 anonim válasza:
középsuliban sokunknak ilyen volt
5/7 anonim válasza:
Nekem az első jobban bejön, egyetemre egy sárga cicás tolltartóval jártam, de láttam macisat, szőröset, rózsaszínt, szóval nem korfüggő.
Annyi, hogy egyesek szeretnek belekötni a dolgokba, de ők akkor is találni fognak valamit, ha nincs tolltartód.
6/7 anonim válasza:
Nekem van egy olyanom mint a 2., csak zöld. Meg van egy jegesmaci formájú, egy bárány formájú, meg egy pink lakk steppelt. Ezeket szoktam cserélgetni. 18 éves vagyok, de én imádom őket. Főleg a plüssöket, mert azok a gyengéim... :D
7/7 anonim válasza:
25 éves nagynénimnek is ilyen van, mint az első:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!