Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem illeszkedik a...

Miért nem illeszkedik a körmömhöz a sablon? És hogyan kell műkörmöt készíteni?

Figyelt kérdés
A lépésekkel nagyjából tisztában vagyok,mit hogyan kell stb. De azért valaki leírhatná... De akad egy olyan problémám,hogy a sablon valamiért nem illeszkedik megfelelően a körmömhöz.. :( Ez ellen mit lehet tenni,vagy hogy lehet megoldani,hogy megfelelően illeszkedjen?? Most kezdem a műkörömkészítést és csak a saját körmömet akarom így megcsinálgatni.. Jól jönnének műkörmösök tanácsai!! Légyszíves segítsetek!!
2012. jan. 3. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Végigolvasva minden választ, egyetértek a többi körmössel, én is csak a tanfolyamot javaslom. Én is nagyon örülök, hogy beláttad, hogy szükséged van rá, és egyszerűbb oda elmenni. Hidd el, sokkal jobb, ha élőben, személyesen látod, hogy mit kell csinálni. Esetleg ha nem jól csinálsz valamit, a tanár odamegy, és megmutatja annyiszor, ahányszor szükséges, akár a kezedet is megfogja, és megmutatja a helyes mozdulatot. Sokkal könnyebb úgy segíteni, ha élőben látjuk, mi a probléma. Leírás alapján nem lehet megtanulni körmözni, mert ez a szakma nem abból áll, hogy felkenjük a zselét és kész. Nekünk a féléves tanfolyamból 3 hónap csak elmélet volt! Utána jött csak a gyakorlat, amit arra építettünk, amit elméletben már tudtunk.

Ha elvégzed a tanfolyamot, utána rengeteg továbbképzésre, bemutatókra elmehetsz, csak győzz válogatni :)

2012. jan. 8. 09:48
 12/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget.. :) és a véleményeket is :)
2012. jan. 10. 19:48
 13/14 A kérdező kommentje:
amúgy az ollós tipp bevált,úgyhogy azt külön megköszönöm :)
2012. jan. 10. 19:50
 14/14 anonim válasza:
Amugy akik itt oktattak teged hogy ez egy szakma meg egyebek. Tőlük kerdezem hogy az otthoni hajfestes, szemoldok szedes is bűn? Ti is ugyan ugy otthon csináljátok pedig mind2 egy szakma.. Csak a tiéteket kell akkora szamba venni de mi van a fodrászokkal meg a kozmetikusokkal? Ti is megteszitek ezt veluk szoval szerintem jogtalan a felháborodás!!
2015. nov. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!