Miért nem illeszkedik a körmömhöz a sablon? És hogyan kell műkörmöt készíteni?
Tanfolyam...nem érdekel, ha le leszek pontozva, de nem véletlenül egy SZAKMA!!!!!!!! Ha mindenki csinálhatná otthon, akkor nem tanítanák, és nem létezne a szakma sem.
Azt várod, hogy aki pénzért, sok időt belefelktetve megtanulta, az majd csak úgy puszira továbbadja? Mim az, hogy nagyjából tisztában vagy? Tudod, h a zselé UV fényre köt? EZ SEMMI!!!!!
Az első válaszoló végül is igazat mondott, csak tehette volna kedvesebben is:) Én szintén műkörmös vagyok. Javaslom, hogy menj el egy tanfolyamra, van nagyon sok választható opció, ahol a fő alapokat tanítják csak.. magát a műköröm építés alapjait.. és ha nem dolgozni akarsz benne, hanem hobbi körmöznél otthon, az tökéletes lenne.. csak ugye, az alapokat viszont fontos tudni!!! DE! ettől függetlenül, nem szeretem az olyan körmösöket, akik felháborodnak ezen.. mert miért? el lehet ezt szépen is mondani, hogy miért kell az a bizonyos tanfolyam! EZT szerintem csak az irigy emberek fogják fel úgy, hogy: " na én megtanultam, fizettem érte..miért is adnék tovább neked bármit is belőle?!"... na de mindegy nem vitázni akarok, és biztos csak én vagyok rossz szemszögön :)
Amúgy, nem tudom miért nem illeszkedhet a körmödhöz Kedves kérdező. Próbáltad már sablon felhelyezése után, a két szélén a körmödnél egy kisollóval picit bevágni?
Értelek, és van is benne igazság, igen. De figyelj, nem kötelező segítened nekik nem? vagy igen? ha te így veszed ezt a dolgot, ne adj át Semmit abból amit tanultál. és meg kíméled magad, az e-fajta kérdésektől Is:) nekem lehet túl jó a szívem.. bár én se segítek azért mindenkin. nem is tudnék, annyi időm nincs is. DE én annyi hobbi körmöst ismerek, akik megtanulták ugyan úgy a szakmát, ahogy mi.. és nem dolgoznak benne, maguknak csinálgatják, a családnak, ingyé... nincs ebbe semmi rossz dolog, ezért mondtam, hogy elmehet a leányzó egy olyan tanfira, ahol magát a körömépítés alapját tanítják, ami ugye a legfontosabb.. mert díszíteni hiába tud valaki, ha a köröm k@ki, és kifogásolható.. előbb építeni kell megtanulni. ha pedig, csak nagyjából van vele tisztában, és a kérdező is azokhoz tartozik, akik csak úgy belevágtak, semmi nélkül.. vessenek magukra! tudjuk milyen következményei lehetnek, ugye. Kérdező ha megfogadja, keres egy kedvező áras tanfolyamot.
DE kedves első, nem fogjuk meg váltania világot, mert egyre többen belevágnak maguknak otthon, és úgy, hogy nem tanulták meg a szakmát. ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!