Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi jut eszedbe a Viktória...

Mi jut eszedbe a Viktória névről? Külső-belső

Figyelt kérdés

Újabban sok itt a nevekkel kapcsolatos kérdés, gondoltam, én is felteszek egyet.

Mi jut eszedbe erről a névről? Hogyan becéznéd?

2012. jan. 2. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Magas, vagy középmagas, fehér bőr, arisztokratikus vonások, karcsú, sötétbarna vagy fekete félhosszú haj :)

Kedves, kicsit visszafogott, van tartása, határozott nő.

Viki a becézése, de a Viktória alapban így szebb.

2012. jan. 2. 21:11
 2/10 anonim válasza:
erre a kérdésre normálisan szerintem csak azok tudnak válaszolni, akik egyet sem ismernek. én ismerek hármat is, és egyiket se kedvelem különösebben, ezért nem tudnék jót se mondani.
2012. jan. 2. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én kapásból 12 Vikit ismerek, mindegyik más kategória, belsőre-külsőre is ég és föld az összes. nem tudok válaszolni tehát :)
2012. jan. 2. 21:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Ilyen gyakori lenne a Viki név?
2012. jan. 2. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Én Viktória vagyok. Amikor születtem nem volt belőle túl sok, csak aztán mikor a kórházban meghallották, azon a héten még lett 3 Viki, mert megtetszett nekik.

Önfényezésbe nem kezdenék, csak annyi, hogy nekem tetszik a neven és örülök hogy nem Gizi vagy valami más lettem.

2012. jan. 2. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én rengeteg Vikit ismerek, min. 5t. Szerintem nagyon szép név a Viktória, becézve viszont nekem se tetszik. Nemtudok róla mit mondani mivel mindegyik más-más.
2012. jan. 2. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
A leggyakoribb lánynév manapság.
2012. jan. 3. 06:23
 8/10 anonim ***** válasza:

hú, a 2000-s évek elején több évig listavezető volt a leggyakrabban adott lánynevek között. (statisztika)

most is benne van az első 20-ban.

testvérem Viki, szőke, kék szemű, bizonytalan, értelmes, magas

2012. jan. 3. 16:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2012. jan. 3. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is Viki vagyok és még sok-sok Vikit ismerek magamon kívül. Nem szeretem a nevem. Engem Vikinek becéznek leginkább, de valaki Vikuskázik meg stb. Ennek is rengeteg becézése van.
2012. júl. 3. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!