Műkörmözők! Silcare - NoName zselét használtatok már? Vélemények?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 23:01
1/12 anonim válasza:
Én még soha, de nem kockáztatok, nem is fogok használni. Nem viccből annyira olcsók.
2/12 anonim válasza:
Alap, hogy noname zseléket semmi pénzért nem veszünk és használunk! Annyit nem ér az egész, hogy 1 nap utána leessenek a körmök, és esetleg emiatt vendéget veszítsünk. És ez még csak a jobbik eset lenne...
3/12 A kérdező kommentje:
A Silcare - NoName zselé egy márka, ami még nem elterjedt itt Magyarországon. Kaptam belőle egy próbacsomagot, és érdekelt volna, hogy esetleg használta-e már valaki? Én egyébként a Pearl márkát használom, azt is sokan szidják, mivel a CN vagy agyonreklámozva, és konkurenciát jelent nekik bármely más márka... Pedig minden körmös tudja, hogy megfelelő előkészítéssel bármiből tudsz várat építeni...
2012. jan. 2. 11:02
4/12 anonim válasza:
A várépítéssel nincs gond. csak aztán esetleg jön az allergia. Ami a cn-nél is gond pl. a pearl-nél még nem találkoztam ilyennel.
De ennek ellenére, nem fogom a silcare-t kipróbálni. Van elég, már bejáratott márka itthon, amitől tuti nem lesz senkinek mondjuk allergiája. Ezekkel az újakkal meg kísérletezzen, aki akar. :) Gondolom, annyival nem olcsóbb, hogy bármilyen szinten is megérje a rizikót.
5/12 anonim válasza:
Utánanéztem, hogy kik a márka bemutató körmösei. Ha azt mondom, hogy erős kezdők, és még finom voltam, akkor ez kb mindent elmond arról, milyen a termék. Nem mellesleg, milyenek a forgalmazók. :)
6/12 anonim válasza:
A Pearl után akarsz erre váltani?? Szerintem semmi értelme! Én is ezzel dolgozom (Pearl), teljesen meg vagyok vele elégedve, mind árban, mind minőségben. Nem cserélném le, főleg egy ilyen márkára. De szerintem érdemes lenne a cégnek feltenni néhány képet az ezekkel a termékekkel készült körmökről, így legalább látnánk azoknak a körmösöknek a munkáját, akik hozzájuk szerződtek. Én legalábbis mindig megnézem, hogy egy-egy céget ki képvisel.
7/12 anonim válasza:
mukorom.hu-n fent van az egyik. ezért mondtam, hogy erős kezdő....
8/12 anonim válasza:
A Silcare belépő kategória zseléje a NN, aztán jön a Basic, Excellent...Nem kínai zselé, az ár pedig attól függ, melyik bolt mennyi hasznot tesz rá. Ha még nem próbáltad honnan tudod hogy rossz és allergiát okoz?
9/12 anonim válasza:
Szia! 3 éve körmözök. Én kipróbáltam.... inspirált, hogy annyian fikázzák. :) Szerintem nagyon jó. A french pink-je és a cover is. Nem csak én voltam, vagyok elégedett vele hanem a csajok is. A master nails-szel vagy a crystal nails-szel szemben még erős igénybevételnek kitéve sem törik vagy reped. A fényzseléjét nem ajánlom. Az tényleg nem jó. :D Remélem tudtam segíteni. Kellemes estét
10/12 anonim válasza:
Szia.Én 2 éve használom a silcare márkát és teljesen megvagyok vele elégedve.Ami a legfőbb hogy allergiát nem okoz sem bőr kiütést mert anti alergén és bio márka.Szerintem egy próbát megér és csak azért mert nem kerül egy 50g-os zselé 10e ft-ba azért nem kell leírni,Pláne annak aki még nem próbálta.Igen is jók és megbízhatók a zselék.A CN sem tökéletes!Én kiütéses lettem tőle és 2 hét után berepedezett a felszine ezzel nincs ilyen gondom.Nem akartam senkit megbántani csak az igazat írtam és remélem hogy tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!