Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ugyanaz a csaj?

Szerintetek ugyanaz a csaj?

Figyelt kérdés

Ilyen előtte utána képeket nézek, szerintetek ezeknek tényleg lehet hinni?

[link]

[link]

Hogy lehet ilyen változáson végbemenni?? Nem értem, nekem miért nem sikerül? Vagy ez csak átverés az elkeseredettek biztatására? :D

2012. jan. 1. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

most szomorú lettem:(

nincs rajtam felesleg, ha reálisan nézem magam, de ha kritikus akarok lenni, akkor igen, méghozzá 5 kg és nem tudom leadni, mondjuk most a téli szünetben nem is törekedtem rá, annyit ettem, nem is merek ráállni a mérlegre

ekkora mértékű változáshoz az kell, hogy tudd mit akarsz megváltoztatni magadon és olvass utána, ha sminkelni akarsz nézz meg milliónyi videót és gyakorolj sokat, fényképezd le és úgy jobban látod

a hajad formázd, vasald vagy göndörítsd be, amelyik jobban áll

próbálj fel sok ruhát, szánj rá egy napot és próbálj fel mindent ami az utadba kerül, így látod, hogy milyen szabású, színű ruhák állnak jól

láttam magamról mostanában régebbi képet, kb 3 éveset, hát majdnem elsírtam magam, de azért most már jobban nézek ki, csak most már a mániám, de nem viszem túlzásba

legyen egy példaképed utána majd kialakul a saját, egyéni stílusod

2012. jan. 1. 18:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Az első képen az egész átalakulás szerintem nagyon durva... a második lánynak meg az arca. hihetetlen hogy egy haj meg egy smink hogy fel tud dobni egy arcot...
2012. jan. 1. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!