Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ugyanaz a csaj?

Szerintetek ugyanaz a csaj?

Figyelt kérdés

Ilyen előtte utána képeket nézek, szerintetek ezeknek tényleg lehet hinni?

[link]

[link]

Hogy lehet ilyen változáson végbemenni?? Nem értem, nekem miért nem sikerül? Vagy ez csak átverés az elkeseredettek biztatására? :D

2012. jan. 1. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ugyanazok. Nem tudom te hány éves vagy,de ezek a lányok fiatalok. Szerintem a képek között több év különbség is lehet. Nőiesebbek lettek, normálisan meg lett csinálva a hajuk és ki lettek sminkelve.

Egy felnőtt nőnél ekkora változásokat nem látnál szerintem,max olyannál aki teljesen elhanyagolja magát.

2012. jan. 1. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amúgy honnan vetted ezeket a képeket? Érdeklnének engem is:)
2012. jan. 1. 17:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát én is gondoltam olyan 3-4-5 év változása lehet, de én már 10 éves korom óta ugyanúgy nézek ki csak növök, nekem miért nem megy? 16 vagyok amúgy.
2012. jan. 1. 17:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Jaj ezeket lementettem, megpróbálom visszakeresni az oldalt, ha megtalálom dobok egy linket privátba!
2012. jan. 1. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem az 1. nem ugyan az de a 2. igen
2012. jan. 1. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az első is hasonlít azért. Az alapvonásaiban. De hogy tudott így lefogyni... Hihetetlen.
2012. jan. 1. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok.

Szerintem annyira nem fogyott le,csak nem látszik a hasa és előnyösebb a póz.

Am szerintem,ha te is tudnád mi áll jól neked, ki tudnád magad sminkelni,akkor lenne változás a pár évvel azelőtti önmagadhoz képest:)

Nem bántani akartalak ezzel,hogy nem tudod mi áll jól,meg a sminkeléssel,csak én emlékszem,hogy akkor nagyon nem tudtam mit hogyan kellene.

2012. jan. 1. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

ezen a blogon is van jó pár ilyen lány

2012. jan. 1. 18:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha megvan a link, akkor nekem is küld már el légyszi! :)
2012. jan. 1. 18:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Ilyesmi oldal volt mint a linken csak magyar. Aj basszus nem igaz nem találom :(
2012. jan. 1. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!