Szeretnék magamnak egy piercinget szúrni (köldök), hogy hogyan érzéstelenítsem? (Lidocain-ra gondoltam, de azt recept nélkül nem adnak ki sajnos)
Szia! Én úgy tudom lidocain krémet kiadnak. A sima tömény változatot valóban nem.
Vagy nem tudom mennyire jó ötlet ha lefagyasztod a köldöködön a bőrt amit át szeretnél szúrni. Ez is csillapít valamit a fájdalmon. De lehet butaság.
Az én ismerősömnek is egy nem piercinges csinálta hanem a barátnője
begyulladt belülről a köldöke (ökölnyi nagyságú gennyes valami lett neki)
meg kellett műteni
ilyen butaságot ne csináljatok az a 4000 ft-ot ki lehet birni inkább minthogy kórház legyen belőle
Huuu egyedül ne csináld.
Barátnőm kiszúrta magának, nem valami csodásan sikerült, begennyesedett, egy idő után beforrt de ott a nyoma.
A piercing-es meg aztmondta neki hogy nemtudja átszúrni mert a másiknak a helye megvan és ha ugyanoda csinálja akkor megin elfertőződhet.
Hát igen... inkább spórolj
Előző vagyok.
Nekem egy barátnőm ismerőse csinálta. "Piercinges" (idézőjelbe mert ott is kell valami vizsga szerüt tenni és elötte egy héttel csinálta nekem).
Egyébként teljesen profin, egyáltalán nem volt begyulladva.
De az azért teljesen más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!