Miért ragad a zselés műkörmöm miután kiveszem az UV-lámpa alól?
Elég idegesítőek az egyre jobban elszaporodó házibarkácsos körmösök kérdései, akik lehúzzák a tanfolyamokat, mert szerintük az fölösleges, és csak pár cuccal össze kell kenni a körmöt, holott nem viccből adjuk ki a tandíjat, és nem viccből görnyedünk órákat a tételek fölött.
És akkor jön a sok "azt hallottam, hogy ezzel sokat lehet keresni, és megpróbálom én is, mert nem nehéz ez" hozzáállású kontárok, akik persze mások kezét is elvállalják, majd elcseszik, jó esetben szétreszelik a körömlemezt, rossz esetben gombát is gyártanak, majd a vendég jön hozzánk, hogy hozzuk helyre, vagy a rosszabbik eset, hogy egy életre megutálják a műkörmöt, és hidetik mindenkinek, hogy milyen káros, pedig csak egy normális körmöshöz kellett volna menni, ahelyett, hogy elmennek egy hozzá nem értőhöz, csak mert olcsóbb.
De érdekes, hogy a felháborodott körmösöket mindenki leoltja, de ha egy diplomás, szakképzett ember helyére felvesznek egy tudatlan lánykát, csak mert jól néz ki, akkor mindig jogos a felháborodás.
Utolsó válaszoló köszönöm.
Többi válaszoló: Nem bírjátok megérteni , hogy nem én csinálom a körmöt??????
20:46-os válaszolónak:
Akkor te se "kontárkodj" otthon a főzéssel , mert vannak erre szakképzett szakácsok , akik kifizetik a tanfolyam díjat megtanulják a dolgokat , te meg csak egyszerűen otthon megcsinálod és nem is értesz hozzá, úgyhogy csak étterembe egyél. Ennyi erővel ez is igaz. Nemde? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!