Az uv lámpa hamarabb megszárítja a lakkot a sima körmön is? érdemes venni?
Figyelt kérdés
mindig csak várok és várok h megszáradjon a lakk, de végül valahogy mindig megsérül..2011. nov. 28. 23:09
1/7 anonim válasza:
Az UV nem szárít! Az infra szárít!
2/7 anonim válasza:
Nem,csak akkor,ha uv-ra kötő a lakk. Fújd csak hajszárítóval.
3/7 anonim válasza:
az uv nem szárítja meg a lakkot, az csak műkörömnél a zselé miatt kell, mert az uv-től szilárdul meg
4/7 anonim válasza:
Nem alkalmas.
De: jó minőségű lakkot használj, vékony rétegekben (nagyon max 3 réteg) és két réteg között várd meg a száradást. Így egy fél óra után olyan koppanósra szárad, hogy nem sérül semmitől. Addig meg csak óvatosan élj. :D
5/7 anonim válasza:
Az uv lámpa nem szárít semmit, a zselét KÖTTETI, a sima körömlakknál teljesen felesleges.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2011. nov. 29. 10:04
7/7 anonim válasza:
Hát a hajszárító szétfujhatja és akkor nem lesz egyenletes.
Én azt hallottam, hogy hideg vízbe kell mártani a kezet (még nem próbáltam... (esetleg akkor próbáld ki amikor van időd ha esetleg újat kellene festeni.
azt mondják múködik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!