Legyen sötétbarna a hajam? (képpel)
eléég béna lett a satírozáás,de mindegy:D
most szőkéés a hajam,és ez igy tetszik is,dicsérték is sokan,hogy jól áll..de elgondolkodtam hogy befestetem sötétbarnára,viszont abból nem egyszerű megint szőkét csinálni,meg nem akarom ugy 'megviselni a hajam'.
szerintetek?:D
14L
külsőmre megjegyzéseket nem kérek,csak a hajamra:) köszi
én azt hittem csak ennyi hajad vanxDm
DE am szentem ne fesd be sötétbarnára. Meg szerintem jobban állna egy rendes fufru:)
14/L
Inkább ásd el magad!
Szégyen, hogy ilyenek is vannak az világon.
14 évesen be akarod festeni a hajad?
14 évesen, rondaságod ellenére erotikus jellegű arckifejezéssel fotózkodsz? Ez az ajakhoz érés cseppet sem szexi, inkább visszataszító.
A melledet meg ne mutogasd.
Igazi lányok, ne bújjatok már el! -.-
inteligens vagy barátom:)
odaírtam,hogy a külsőmre megjegyzést nem kérek,mert nem érdekel..arckifejezésre se.És lehet hogy 14 éves vagyok,de az biztos,hogy nálad értelmesebb.
boldok karácsonyt(K)
Én is adom 19:23-at. Mi ez a kép??
Hogy várod el, hogy ne kritizáljuk, ha ennyire felháborító vagy?!
De nyugi, én csak röhögök rajtad! ;)
19:23 vagyok
(az utánam szólókat nem is ismerem...)
Kérlek szépen, igen, kicsi a mellem... Mivel fiú vagyok. Szerintem ez érthető volt a válaszomból.
Egyszerűen csak ilyen lányokat látok mindenhol, és nagyon idegesít. Egyszerűen hiába keresek, nem találok normális lányokat. Ez nagyon idegesítő.
Mondjuk a legtöbb srác is páwa. Szóval haverjaim is alig vannak.
Ugyanazt tudom elmondani, mint előttem valaki (elfelejtettem kimásolni a dátumát)
De most komolyan, nem kéne ilyen képet feraknod!
Nem azért, mert nekem kicsi a mellem (amúgy sem az...) de tényleg ne mutogasd így. Nem kell garbóban járni, de azért mégiscsak! Ez a szexi fej meg nevetséges. LOL.
Én még most sem festeném a hajam, nem hogy 14 évesen. Akkor még annyira gyerek az ember. Meg sem fordult a fejemben. :(
Szóval nem volt kedvem durván beszólni, de remélem érted a lényeget (sokan ezt mondták már előttem)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!