Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyermekszépségversenyre...

Gyermekszépségversenyre szeretnék menni! Lenne esélyem?

Figyelt kérdés

12 éve vagyok. Szőke loknis a hajam kék a szemem.Túl idős vagyok más hozzá és inkább a tinisbe induljak?

Ja van egy másik baj!

Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy szeretnék erre indulni, mert nem szeretik a csillogást a cicomát semmi ilyet! Hogy vegyem rá őket?

2011. dec. 25. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Eselye dárgam mindenkinek van de nem lehetne várni ugy pár evet hisz az igzi modellek, szepsegkirálynök nem 12-korba kezedik ha nem 18- ves korba kerõlneki ök is vagy nem addig meg mi erteleme 12-14 evesen elkezdeni adok egy jo tanácsot MINEL HAMARABB CSÖPENSZBE A NAGY SÁTAR VILÁGBA ANÁL HAMARBB FOGNAK MEGUNI tudd te en most mit akkartam mondani hogy kett ev molva meg mindenki el fog feljteni
2012. szept. 22. 08:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Teszem hozá csak akkor ha olyan nagy satr mint Micol Jessn de akkor csak telszel a villág kõzpe az eszedbe de csak ott seniki leszel 10 ev mulva ha nem tanulsz meg várni
2012. szept. 22. 08:31
 13/13 anonim válasza:
Szia! kb. én is annyi vagyok mint te! egyszer voltam gyerekszépségversenyen! Ami ott van. egy az, hogy baromi sokba kerül a ruha, kiegészítő, sminkes, fodrász barnítás,stb. a másik, hogy ott olyan lánnyok, fiúk vannak, akiknek ha egy kicsit nem tetszel kiközösítenek. Én is ezért hagytam abba. És ha pedig nem nyersz semmi akkor kidobott pénz volt az ablakon az a sok pénz! lehet, ha gyűjtesz rá pénzt és besegítesz a szüleidnek, akkor lehetséges, hogy megengedik! remélem tudtam segíteni!:))
2013. ápr. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!